ULTIMELE STIRI

Israelienii au întocmit un plan pentru a stopa răspândirea COVID-19

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Într-o notă optimistă, ar putea un simplu medicament, aflat de zeci de ani pe piață, să trateze cu succes COVID-19? Această echipă de cercetători israelieni crede că poate și asta datorită unei reușite semnificative în înțelegerea modului în care virusul se multiplică în plămâni. Corespondenta CBN, Julie Stahl, vine cu această știre. Acestea sunt celulele din plămânul uman care au fost infectate cu noul coronavirus. Profesorul Yaakov Nahmias conduce echipa de cercetare de la Hebrew University care a descoperit faptul că un medicament aflat pe piață încă din 1975 ar putea combate pandemia. Virusurile sunt paraziți. Ei nu se pot multiplica singuri. Ei sunt compuși dintr-un înveliș de proteine înăuntrul căreia se află o singură secvență de material genetic. Pentru a se multiplica, ei trebuie să ajungă în interiorul celulelor umane. Nahmias a arătat pentru CBN cum arată la microscop celulele afectate de COVID-19. Aceste puncte mici verzi sunt picături de lipide în plămâni și în mod normal nu ar avea voie să fie acolo.

Ce vedeți cu roșu sunt membranele celulare. Aici este de fapt „fabrica” ce multiplică virusul. N-am mai văzut niciodată așa ceva. Se poate vedea limpede că aceste celule nu se simt prea bine. După trei luni de cercetări intense, Nahmias a observat că virusul împiedică arderea obișnuită a carbohidraților din plămâni, provocând acumularea de grăsime. Un alt lucru pe care l-am găsit, împreună cu spitalul Mount Sinai din New York, este că odată intrat în celule, virusul comandă celulelor să producă noi grăsimi. Aceasta a fost cheia! Îndată ce am aflat aceasta, am căutat medicamente care ar putea bloca virusul, nu prin a lua virusul ca țintă, ci prin a împiedica acumularea de grăsime. Virusul are nevoie de această grăsime pentru a crește și a se multiplica, dar un medicament precum Fenofibrat poate ajuta celulele să ardă aceste grăsimi și atunci multiplicarea virusului încetează. Nahmias speră că studiile clinice vor putea începe curând. Dacă totul merge bine, studiile clinice vor valida rezultatele noastre. Arată foarte bine. Stăm cu pumnii strânși. Sperăm că înainte de noul sezon gripal vom reuși să scoatem pe piață acest medicament. Cercetătorii de la Hebrew University spun că speră să reducă amenințarea COVID-19 la cea a unei simple răceli. Julie Stahl, „Știrile CBN”, Ierusalim. Material difuzat în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 337, în iulie 2020.

Alte știri reportaje și creștine: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-desp… Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27796 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Israelienii au întocmit un plan pentru a stopa răspândirea COVID-19

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: