ANUNTURI

Creștinii din Siria apelează la ajutorul nostru. Mulți dintre ei sunt înconjurați de trupe turcești și grupări militante islamiste care îi amenință cu moartea dacă nu se convertesc la islam.

Creștinii din Siria apelează la ajutorul nostru. Mulți dintre ei sunt înconjurați de trupe turcești și grupări militante islamiste care îi amenință cu moartea dacă nu se convertesc la islam.

Prezentăm în această săptămână din piața Mahane-Yehuda, piața în aer liber din Ierusalim. Creștinii și alți locuitori din orașul sirian Afrin apelează la ajutorul și rugăciunea oamenilor din întreaga lume. Mulți dintre ei sunt înconjurați de trupe turcești și grupări militante islamiste care îi amenință cu moartea dacă nu se convertesc la islam. Iată un strigăt de ajutor din partea grupului de creștini AVC International, care a postat pe Facebook, cerându-ne să ne rugăm pentru acești creștini persecutați. „Prieteni, pe 12 martie am primit un apel telefonic tulburător de la un lider al unei biserici din Siria. Atacurile inumane împotriva orașului Afrin continuă nestingherite încă din ianuarie. Ca rezultat, mii de oameni suferă de foame, au rămas fără case și nu pot primi îngrijiri medicale din cauza lipsei de provizii medicale și a doctorilor puțini. Acest apel telefonic ne-a confirmat temerile. Chiar în acest moment, islamiștii și armata turcă merg din casă în casă în orășelele și satele din jur, căutându-i pe cei care nu sunt musulmani. Când îi găsesc, le dau oportunitatea să se plece și să se închine lui Allah, chiar acolo, înaintea lor, sau suportă consecințele. Prieteni, această situație e o mare amenințare pentru Biserică. Din perspectivă umană, nu putem face prea multe. Ca și credincioși însă, la nivel spiritual, noi putem face ceva. Isus Hristos Însuși ne-a poruncit nouă, celor care facem parte din Trupul Său, să ne rugăm pentru semenii noștri care sunt în suferință. Noi putem să ne unim într-un mod eficient în rugăciune, să aducem acești oameni înaintea Domnului și să ne încredem în Dumnezeu că El va interveni în această situație. Vă rugăm, haideți să ne unim în rugăciune! În următoarele 21 de zile vrem să postim și să ne rugăm pentru biserica din Siria. La ora 18, vom veni împreună pentru câteva minute și ne vom uni inimile și cugetele în rugăciune, pentru a-i aduce pe frații noștri înaintea Domnului. Dumnezeu are ultimul cuvânt și ne încredem în voia Sa perfectă pentru această situație.” Haideți să ne unim în rugăciune pentru frații și surorile noastre! Pentru mai multe informații despre starea actuală, puteți accesa www. cbnnews.com Știre difuzată în emisiunea Jerusalem Dateline 221 – 24 martie 2018 , la Alfa Omega TV. Ultimele stiri creștine: http://alfaomega.tv/stiri

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: