ANUNTURIStiri

Billy Graham, externat din spital

billy grahamEvanghelistul Billy Graham s-a întors acasă în Carolina de Nord după ce a fost externat din spital. Medicii l-au ţinut sub supraveghere pentru aproape o săptămână, timp în care a primit tratament pentru pneumonie.

„Sunt nerăbdător să îmi văd casa decorată pentru Crăciun şi să petrec sărbătorile de iarnă alături de familia mea”, a spus Graham înainte de a fi externat din spital.
De asemenea a ţinut să transmită mulţumiri pentru „rugăciunile şi gândurile de bine transmise de oameni din toată ţara” pe timpul şederii sale în spital.
Graham, care are probleme cu auzul şi cu văzul din cauza vârstei înaintate, va continua recuperarea fizică în casa sa din Montreat, sperând că în câteva săptămâni va ajunge la nivelul de activitate obişnuit.

Cartea scrisa de Billy Graham a câștigat premiul Christian Book of the Year Award, oferit de Evangelical Christian Publishers Association pe anul 2012 este disponibilă în limba română sub titlul Aproape de casă. Cartea lui Billy Graham poate fi comandată AICI

Va asteptam pe LIBRARIA CRESTIN TOTALwww.librariact.ro sau 0763 630345

sursa: semneletimpului.ro

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: