ULTIMELE STIRI

România, La Mulți Ani!

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00


România împlinește 101 de ani! Îi spunem „La Mulți Ani” și cerem binecuvântările mărinimoase ale lui Dumnezeu peste ea! E bine pentru o națiune să-și pună soarta în mâna lui Dumnezeu și să-I ceară călăuzirea. Mai ales în vremurile tulburi în care trăim.

Este bine ca România să-și amintească de faptul că bunăstarea ei ține de Dumnezeu, nu de omul muritor. Nici politicienii, nici executivul, nici legiuitorii și nici Curtea Constituțională nu i-o pot da. Dacă România a ajuns la 101 de ani și azi e mai liberă, mai în siguranță și mai prosperă ca niciodată în istoria ei, asta se datorează doar dragostei și milei lui Dumnezeu. Și a faptului că generațiile de dinaintea noastră, cu mult mai simple și sărace decât noi, au fost credincioase lui Dumnezeu și au păstrat și prețuit valorile creștine. România, nu îți alipi inima de idolii veacului acestuia! Iubește pe Dumnezeu și cinstește-L!

Nici NATO, nici Uniunea Europeană nu pot da României securitatea și prosperitatea de care ea are nevoie. NATO și Uniunea Europeană sunt uriași cu picioare de lut care azi sunt, dar mâine nu.

Astăzi, Uniunea Europeana e mai slabă, mai puțin o „uniune” și mai mică ca acum trei ani. Marea Britanie a decis să se retragă din acest experiment al secularismului european post-modern în 2016, iar în următorii câțiva ani nu este exclus ca și alte țări să o abandoneze. NATO este în defensivă și în derivă în fața unei Rusii agresive și a unei migrații musulmane fără precedent. Tancurile Rusiei stau tot la 100 de kilometri de România, așa cum au fost și acum un an.

Tot mai multe cărți se scriu, pe ambele maluri ale Atlanticului, privind declinul în aparență terminal și ireversibil al Europei. Idolii secularismului european vin și trec. Merkel, femeia în care europenii își pun nădejdea, e și ea muritoare, iar evenimentele din ultimul an indică faptul că steaua ei deja a apus. Ultima vedetă a secularismului european, Emmanuel Macron, e și el dezorientat și neputincios să rezolve marile probleme cu care se confruntă francezii, fie ele de natură materială (șomaj, sărăcie, stagnare economică) ori spirituală (materialism, hedonism, ateism, secularism). Incendiul de la Notre Dame din acest an este un semnal de alarmă.
Singura nădejde a României și a Europei este Dumnezeu, Creștinismul și valorile creștine.

România nu trebuie să uite mâna providențială a lui Dumnezeu. Urăm și noi României binecuvântările lui Dumnezeu, amintindu-i că fără El nu se poate aștepta la un viitor binecuvântat. Supraviețuirea multiseculară cu care ne mândrim se datorează, în primul rând, credinței pe care noi și cei de dinaintea noastră au avut-o în Dumnezeu și respectului deosebit pe care ei l-au avut față de valori, în primul rând pentru viață, familie și căsătorie. Doar aceste instituții ne pot asigura supraviețuirea și în viitor. Bizuința pe lucrurile trecătoare ori structurile europene nu se pot substitui acestor garanții încercate de timp.

România, La Mulți Ani!

https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26860 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: