ULTIMELE STIRI

Există Dumnezeu și mântuire doar într-o anume Biserică?

Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/ Banner ahape ex 1 IAN 2012/

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

In perioada următoare dorim să reconfiguram site-ul astfel încât acesta să devină și mai atractiv. Anunțăm o campane de strângere de fonduri. Poți fi recunoscător ajutându-ne să mergem mai departe Cel mai simplul și onest răspuns este acela că altfel nu vom avea certitudinea că site-ul va mai exista și în anul ce vine. Singura soluție sunteți voi. Suntem fiecare dintre noi.

$3.00


Ideea aceasta că dor într-o Biserică anume găsești mântuirea am găsit-o doar la oameni care nu au citit Biblia. Nu e bine să ne alipim cu totul de o mișcare religioasă și să le excludem pe toate celelalte. Din fiecare putem lua ce e bun și nu e greșit în a atrage atenția spre ereziile care se strecoară în fiecare. Cu siguranță unele sunt mult prea departe de adevăr, dar la concluzia asta putem ajunge doar după ce am citit Scripturile și deținem noi înșine Adevărul. Corupția și minciuna oricum miros de departe…

Mântuirea e în Cristos, iar Cristos nu a făcut contract cu nicio organizație religioasă pentru a-i da exclusivitate. Mântuirea nu se monopolizează cum nu poți să pui monopol pe aer sau pe apă. Oamenii care au monopolizat credința au fost mereu niște escroci. Cine a zis: “Doar la noi găsiți mântuirea!” e un hoț care folosește credința pentru a manipula oamenii și pentru a se îmbogăți de pe urma ignoraței lor. Eu nu voi spune niciodată că nimeni din Biserica X nu va fi mântuit sau nimeni din Biserica Y nu va fi mântuit, mântuirea și credința se pot obține oriunde omul Îl caută pe Cristos, dar să fie sincer și să trăiască după Scripturi, nu după tradiții, păgânism și alte adăugiri.

A întreba dacă e mântuire în afara Bisericii cutare e ca și cum ai întreba dacă e aer și apă în afara României. Mântuirea se găsește în Cristos, iar El poate fi peste tot unde doi sau trei îl cheamă (e promisiunea Lui). Oamenii din România devin suspicioși dacă le spui că ești doar creștin, ucenic al lui Cristos, cum și mie îmi place să mă identific. Am renunțat de mult la etichete.

Cristos nu a înființat nici Cultul Ortodox, nici pe cel Catolic, Penticostal sau Baptist, Cristos le-a zis Apostolilor să meargă și să facă ucenici botezându-i și învățându-i tot ce scrie în Scriptură. Toate aceste culte sunt mișcări ale credinței cu bune și rele, mai mult sau mai puțin afectate de influența oamenilor. Pe viitor vor apărea altele sub alte nume. Unele se nasc chiar acum. Adesea etichetele au dezbinat, cum fac și azi. Tot ce trebuie să știm este că în Cer nu vom fi separați pe culte și pe etichete pe care le-am avut sau nu pe pământ. În Cer vom fi doar mântuiți prin Cristos.

Dragilor, dacă v-a dezamăgit o Biserică, nu e nevoie să deveniți atei, să renunțați la Cristos și la credință, cum nu renunțați la a mânca la restaurant pentru că ați făcut toxinfecție odată, ci schimbați doar restaurantul. Așa e și cu credința, te-a dezamăgit o anume congregație, o anumită Biserică? Nu-i problemă caută alt grup de credincioși. Vei găsi cu sigurață oameni sinceri și curați. Cristos e în orice casă unde e primit și unde e cinstit prin sfințenie. Dar trebuie să mai știi un lucru, perfecțiunea e doar în Cristos, peste tot vei putea fi dezamăgit. Așadar, încearcă să fii tu omul acela care nu dezamăgește și vei aprecia pe cel care se străduiește să fie chiar dacă mai eșuează.

Cu prețuire,

Toni Berbece

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/2250348111679962?s=100002709827569&sfns=mo

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

In perioada următoare dorim să reconfiguram site-ul astfel încât acesta să devină și mai atractiv. Anunțăm o campane de strângere de fonduri. Poți fi recunoscător ajutându-ne să mergem mai departe Cel mai simplul și onest răspuns este acela că altfel nu vom avea certitudinea că site-ul va mai exista și în anul ce vine. Singura soluție sunteți voi. Suntem fiecare dintre noi.

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (24882 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: