EDITORIALE

Pastorul Lucian Tabac a plecat în veșnicie! Deşi era încă destul de tânăr, a pierdut lupta cu nemilosul Covid-19…

Scumpul nostru Lucian, iti vom duce lipsa… e greu sa acceptam plecarea ta…, ne mangaie faptul ca esti in bratele Domnului si nu mai simti durere si intr-o zi ne vom reuni pentru vesnicie.
Prietenia noastra si clipele frumoase petrecute impreuna ne vor ramane in memorie pentru totdeauna…
Ai influientat multe vieti si ai lasat o bogata mostenire in familie, biserica, sat. Ai fost un exemplu demn de urmat in credinta, integritate, autenticitate, jertfire, ai muncit mult pentru a crea o lume mai frumoasa si a da speranta eterna celor din jur. Domnul va ridica multi urmasi si tu vei savura o vesnicie din comorile ceresti!
Cu durere acceptam realitatea ca nu te vom vedea aici pe pamant…
Svetlana
, vom fi alaturi de tine cu tot ce vom putea pentru a usura durerea lipsei care o traiesti. Domnul sa-ti fie mangaierea si puterea…
Mariana Simonov
Un bun prieten și frate în Hristos Lucian Tabac a murit săptămâna aceasta. Pare să aibă atât de puțin sens, era prea tânăr, prea dedicat slujirii Domnului și prea integral pentru viețile prea multor oameni pentru a înțelege ceva pentru mine. Acestea fiind spuse, căile lui Dumnezeu sunt atât de mult deasupra mea pentru ca eu să înțeleg frumusețea și binele pe care El le scoate din durere și durere. În umilință, atunci îmi plec capul în determinarea de a merge smerit cu Dumnezeul meu. Mă voi încrede în Domnul din toată inima mea și nu mă voi sprijini de propria înțelegere pentru că El este mare și bun.
Russell Worrad
Aici, puteți asculta dorința mare a lui Lucian Tabac din gura lui… Este un mesaj video care vă răsuna multă vreme în inimile noastre!
Viața noastră este ca un abur, care apare puțintel și apoi piere…
Un bun prieten și frate ne-a părăsit, a mers acasă la Domnul, dar mesajul vieții lui va suna întotdeauna în inimile noastre! A fost și va rămâne pentru noi toți un bun exemplu!
Dar, avem nădejdea că odată ne vom revedea acolo sus, în Patria Cerească!
(1Tesaloniceni 4:13-18)
Sursa:

https://newsnetcrestin.blogspot.com/2020/12/pastorul-lucian-tabac-plecat-in.html

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: