Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Vremuri de seceta

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Simțiți ca și cum a trecut mult timp de când nu ați mai auzit un cuvânt de la Domnul? Pare că El rămâne tăcut în ceea ce privește împlinirea făgăduințelor Sale, pe care vi le-a spus odată, ca și cum le-ar fi pierdut din vedere? Poate că ați început plini de speranță, crezându-L pe Dumnezeu atunci când v-a spus: „Te voi elibera. Îți voi folosi viața pentru slava Mea”. Când a vorbit prima dată despre aceste promisiuni, acestea au fost bucuria inimii voastre și sursa puterii în trecerea zilelor. Dar acum, în mijlocul tăcerii lui Dumnezeu, vă întrebați ce s-a întâmplat legat de cuvântul Său față de voi.

Fiți siguri că toți avem astfel de perioade în umblarea noastră cu Domnul. Chiar și unul dintre psalmiști a spus: „Am jurat odată pe sfinţenia Mea: să mint Eu oare lui David? Sămânţa lui va dăinui în veci; scaunul lui de domnie va fi înaintea Mea ca soarele; ca luna va dăinui pe vecie, şi ca martorul credincios din cer”” (Psalmul 89: 35-37).

El amintea cuvintele rostite chiar de gura lui Dumnezeu – o promisiune incredibilă dată regelui David în ceea ce privește stabilirea tronului său și domnia durabilă ce rezulta. Cu toate acestea, psalmistul a plâns apoi: „Şi totuşi, Tu l-ai îndepărtat şi Te-ai mâniat pe unsul Tău; ai nesocotit legământul făcut cu robul Tău; i-ai doborât şi i-ai pângărit cununa” (89: 38-39).

În acea zi, pe măsură ce psalmistul se uita la starea națiunii sale, tot ceea ce putea vedea era moartea lui Israel. Așadar, ce se întâmplase cu promisiunea pe care Dumnezeu i-o dăduse lui David? S-ar putea să simțiți uneori la fel. De ce totul pare să se prăbușească? Și-a retras Dumnezeu mâna?

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10561-devotional-vremuri-de-seceta?fbclid=IwAR1xjkQ9xoaAadDXQ91Y0gSO6-hTLXDLP-UkpcABZqSmuAZrK5emunR4B0k#ixzz5nrpiZZyH
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23880 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: