EDITORIALE

Fă-i un bine lui Mihăiță…

Fă-i un bine lui Mihăiță…

Mihăiță a avut parte de mic copil de un mediu foarte violent care și-a pus amprenta pe viața lui. A crescut mai mult departe de familie decât în sânul ei, mai mult prin orfelinate decât acasă. De curând, ca și cum problemele nu ar fi fost destule în viața lui, o mașină a intrat în alta care oprise la trecerea de pietoni pentru a-i da prioritate lui Mihăiță, prima a intrat în el astfel s-a ales cu o fractură foarte urâtă la picior.

Neavând un mediu în care să-și petreacă sărbătorile, spitalul este casa lui. Ar fi trebuit să fie de mult acasă, dar… se pare că nu are un loc pe care să-l numească “acasă”. L-am întrebat ce a mâncat cel mai bun de sărbători și a zis că niște sarmale de la colegii de salon și ceva ficăței cu piure din meniul spitalului.

Mai trebuie să țină tijele, care-i imobilizează oasele piciorului pentru a se suda bine, încă o lună jumătate.

Dacă doriți să faceți un bine vizitați-l pe Mihăiță, îi place sucul cu Aloe, salata de vinete și bineînțeles sarmalele (care pot fi înlocuite cu o șaorma). Ar mai avea nevoie de un telefon și o cartelă. Îl puteți găsi în fiecare zi în orele de vizită la spitalul Alexandru Obregia secția 9, etaj 3, salon 19. E foarte prietenos și vorbăreț. Aflați-i personal povestea, chiar merită. 🙂

Compară viața ta cu a lui și vei găsi că ești foarte binecuvântat, dar împarte cu el un strop din binecuvântările din viața ta!

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1943660915682018/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: