EDITORIALE

Prietenia dintre președintele american Donald Trump și premierul maghiar Viktor Orban s-a transformat într-o apropiere extrem de clară între cele două state. Până unde s-a ajuns ne spune magyarhirlap.hu.

La invitația ministrului american de externe, Mike Pompeo, și a  ministrului sănătății, Alex Azar, ministrul ungar fără portofoliu pentru problemele familiei, Katalin Novák, a luat cuvântul la o conferință care a fost organizată online joi după-amiază, pe tema consolidării valorilor familiei.

Conferința a fost un bun prilej pentru semnarea unei declarații comune, care a fost susținută, pe lângă Statele Unite și Ungaria, și de Brazilia, Egipt, Indonezia și Uganda. Prin semnarea declarației comune țările care fac parte din coaliția numită Geneva Consensus sprijină includerea promovării valorilor familiei tradiționale în documentele ONU.

Katalin Novák a declarat, joi, pe pagina sa de socializare Facebook că a acceptat cu bucurie această invitație și a menționat că de ani de zile colaborează cu Departamentul de Stat al SUA în vederea apărării valorilor familiei. 

citeste mai mult: https://evz.ro/sua-si-ungaria-colaboreaza-pentru-promovarea-valorilor-familiei-traditionale.html

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d