EDITORIALE

Devoțional | Nu fi ocupat, fii roditor

Căci, dacă visele se nasc din mulţimea grijilor, prostia nebunului se cunoaşte din mulţimea cuvintelor. – Eclesiastul 5:3

Ești ocupat făcând lucruri care nu aduc roadă? Lucrurile cu care ești ocupat îți fură pacea?

Am auzit despre un gardian care veghea asupra unui teren la Palatul Buckingham. Acel teren a fost păzit în ultimii 100 de ani 24/24 ore pe zi. Cineva l-a întrebat pe gardian: „Ce anume păzești aici?” Pentru că nu știa, gardianul a răspuns că în ultimii 100 de ani acel teren a fost păzit. În final s-a aflat că în urmă cu 100 de ani, regina a plantat pe acel teren niște trandafiri și a dorit să se asigure că vor crește acolo. Acum, un secol mai târziu, un gardian păzea locul în care cândva a fost un tufiș de trandafiri – el nu păzea, de fapt, nimic.

Sunt lucruri pe care le faci, însă nu știi de ce încă le mai faci? Dumnezeu nu ne cheamă doar să fim ocupați; El ne cheamă să fim roditori. Prea multă activitate nu aduce roadă, ci produce doar stres.

Te încurajez să te gândești la un inventar al lucrurilor pe care le faci peste zi. S-ar putea să faci lucruri pe care Dumnezeu nu te-a chemat să le faci. Sau s-ar putea să faci încă lucruri care țin de domeniul trecutului, pe care El nu te mai cheamă să le împlinești. Lasă-L pe Duhul Sfânt să îți arate cum să te debarasezi de a fi doar ocupat și cum să aduci mai multă roadă.

Citeste mai mult:https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13366-devotional-nu-fi-ocupat-fii-roditor?fbclid=IwAR1q-R8nOnAUCmCntBbJKog9jof_qLC2z9xxZBoLMWD4Y7HEqZyC-TaI8cM

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: