EDITORIALE

Devotional – Izgonind necredinta: Ne este dat suficient din Cuvântul lui Dumnezeu pentru a evita orice fel de necredință.

Trăim într-o perioadă a celor mai mari descoperiri evanghelice din istorie. Astăzi beneficiem de mai mulți predicatori, mai multe cărți, mai multă saturație a Evangheliei decât în ​​orice alt moment din istorie. Cu toate acestea, nu a existat niciodată mai multă suferință, necaz și confuzie în poporul lui Dumnezeu. Pastorii astăzi își schițează predicile doar pentru a-i ridica pe oameni și pentru a-i ajuta să facă față disperării. Ei predică despre dragostea și răbdarea lui Dumnezeu, reamintindu-ne că El înțelege timpul nostru de descurajare. Ni se spune: „Fiți tari. Îmbărbătați-vă. Chiar și Isus S-a simțit părăsit de Tatăl”.

Nu e nimic în neregulă cu asta. Cu toate acestea, există însă un singur motiv pentru care vedem atât de puțină victorie și eliberare: acela este necredința. Adevărul este că Dumnezeu a vorbit cu claritate în aceste ultime zile: „V-am dat deja Cuvântul. Este complet – așa că acum bizuiți-vă pe el”.

Unii oameni spun că astăzi experimentăm o foamete a Cuvântului lui Dumnezeu, dar adevărul este că noi experimentăm o foamete a auzirii Cuvântului lui Dumnezeu și a ascultării lui. De ce? Deoarece credința nu vine niciodată la noi prin logică sau prin rațiune. Pavel afirmă clar: „Credința vine în urma auzirii , iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos..” (Romani 10:17). Singura modalitate prin care credința adevărată se va ridica vreodată în inima oricărui credincios este prin auzirea acesteia – și aceasta presupune a crede, a te încrede și a acționa – pe baza Cuvântului lui Dumnezeu.

Sunteți descurajați? Domnul spune:„Eu vă dau Cuvântul Meu.”

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/9869-devotional-izgonind-necredinta?fbclid=IwAR1yWIwHccvz_uT0msYWH7OGIK2xTxd1hgQ1ngwvTM5bWQKbV9qwdPEeRsU#ixzz5ZpDDwSs9
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: