Reclame
ULTIMELE STIRI

Despre ” Călăul lui Dumnezeu ” ?!!

Banner filme


Oamenii spun multe despre oameni. Unii vorbesc de bine alții de rău.
Felul în care îi percepem pe cei de lângă noi, poate determina uneori căderea lor… sau poate ridicarea.
Depinde de caracter.
Um om călit, de suferințe și de umilințe, ajunge să fie indiferent la vorbele celor din jur, astfel reușind să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult pentru el.
Un om care nu e obișnuit cu durerea, suferința sau umilința, atunci când este vorbit de rău, poate pune multe la suflet și într-un final să sufere cumplit.
La exterior zâmbește și face eforturi să pară ok, sau neafectat, dar în suflet poate fie extrem de consumat șii să sufere foarte tare.
Oamenii se împart în aceste două categorii.
Ambele, într-o primă fază sau etapă din viața lor, se luptă pentru a avea o imagine bună în fața celor din jur. Eforturile sunt maxime. Unii apelează la măsti, la chestii artificiale sau de suprafață și fac orice pentru ca cei din jur să aibă o părere bună despre ei.
Alții sunt indiferenți și nu le pasă de imaginea lor. Există și categoria asta.
Sunt oameni cărora le-a fost lovită sau știrbită imaginea prin vorbe umilitoare, prin bârfe și prin tot felulde situații jenante, atfel ajungând la situația mai sus menționată. La situația în care ajung să nu le mai pese de părerile celorlalți.
Dacă iei o bâtă și lovești pe cineva puțin câte puțin, în același loc, să zicem la mână, vei realiza că acolo unde lovești se face la un moment dat o întăritură. Pielea devine mai tare și lovitura nu mai are același efect ca atunci când nu era tare.
Loviturile ne fac mai tari uneori. Mai experimentați, mai previzibili, mai experimentați. Ceea ce credem în prima fază că este un eșec sau o lovitură care ne aduce multă durere, în realitate poate fi pentru cei cu caractere tari un avantaj pe termen lung.
Suferi acum, dar cunoști sentimentul acelei experienșe și in timp te înveți să îi faci față.
Un om care a fost lovit constant și a sufeit umilințe si tot felul de stări urâte datorită celor din jur, la rândul lui, va putea face la fel față de ceilalți.
Un astfel de om, nu poate să mai judece sau să mai gandească de rău despre un om, chiar dacă acesta ar greși. Aici apre mai multă compasiune, sau mai multă înțelegere. Un astfel de om ajunge să caute soluții, în loc să arunce cu cuvinte de ocară care ar putea să fie fatale pentru unii.
În anumite contexte din lume, au fost oameni care nu au putut face față rușinii, umilinței, durerii sufletești cauzate de bârfe sau de acțiuni ostile din partea celor din jur. Au fost cazuri în care s-a ajuns la sinucidere sau la o retragere totală care a dus la o singurătate sau o izolare antisocială vizibilă.

Citeste mai mult: http://www.adigliga.ro/despre-calaul-lui-dumnezeu/

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (19462 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: