ULTIMELE STIRI

Unde sunt creştinii adevăraţi?

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00

Mi-am pus această întrebare de multă vreme, pe când eram încă copil şi vedeam între creştini atâta răutate şi m-am întristat foarte tare, pentru-că nu înţelegeam cum de este atâta răutate şi eu la biseică învăţam despre dragoste, iubirea de aproape chear şi de duşman şi afară auzeam şi vedeam răutate chear între cei ce se numeau creştini adevăraţi.  Când am început să ies în lume am văzut cum mor copiii prin spitale, bătrânii în azile şi orfanii pe străzi şi nimeni nu făcea nimic. M-am interest să văd căţi penticostali sunt în acele locuri şi erau destui de mulţi, dar cu părere de rău o spun că mulţi erau pe interes, căci dacă nu erau nu mai stăteau orfani goi în stradă, nici copiii abandonaţi prin spitale şi bătrâni fară speranţă, şi mă întristam că nimeni nu mişca un deget.


Oare aşa ne învaţă scriptura să stăm dormind în biserică? noi trebue să mergem afară să lucrăm, acolo este ogorul evangheliei.  Dacă am lucrat ce este bine în ziua judecăţi Împăratul ne va zice aşa

( Matei 25:34-40), „ Veniţi Binecuvântaţii Tatălui Meu de moşteniţi Împărăţia care a fost pregătită de la întemeierea lumii. Căci am fost flămând, şi Mi-aţi dat de mâncat, Mi-a fost sete şi Mi-aţi dat de băut, am fost străin, şi M-aţi primit, am fost gol şi M-aţi îmbrăcat, am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeţi, am fost în temniţă şi aţi venit pe la Mine. Atunci cei neprihăniţi Îi vor răspunde: Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci? Sau fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de băut? Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit? sau gol şi Te-am îmbrăcat? Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine? Drept răspuns Împăratul le va zice: Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte nensemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.”

Iată dar ce trebue să facem, oare facem noi asa? în momentul de faţă nu se vede aproape nici un rezultat, cei care fac aşa cum scrie Biblia sunt puţini.

Aş vrea să luaţi aminte, din propria mea experienţă vă spun că în ogorul de lucru am întâlnit poliţişti (care nu au deaface nici cu penticostali nici cu baptişti), care sunt gata orşicând să sară în ajutorul celor întristaţi şi nemânghiaţi. Puţini fraţi am întâlnit în biserică care să fie gata ca aceşti poliţişti şi spre ruşinea noastră o spun.

De nu vom face asa Biblia la Matei 25:41 ne spune că Împăratul le va zice celor ce nu au fost neprihăniţi „ Plecaţi de la Mine blestemaţilor” Oare câţi ne numărăm printre aceştia?

Amicul meu vreau să îţi pun o întrebare: Când ai făcut bine ultimadată uni nevoiaş?

Scris de Margea Gheorghe Florin,®www.CrestinTotal.ro

In fiecare Miercuri un nou articol de Margea Gheorghe Florin

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26187 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

5 comentarii la Unde sunt creştinii adevăraţi?

 1. Flory Margea // 5 octombrie 2011 la 12:41 //

  Din pacate crestinii adevarati sunt pe cale de disparitie, precum unele specii de animale!! Se predica mult, se aude Cuvantul la TV si Radio mai mult ca oricand…dar se implineste atat de putin! E usor sa fi ascultator, e usor sa stai confortabil in banca ta si sa nu te implici…dar ni se pare atat de greu sa implinim tot ceea ce sta scris!! Si cel mai dureros lucru este ca toate aceste lucruri ne vor sta intr-o zi ca marturie: ca am putut face binele si nu l-am facut. Doamne pune in noi dragostea de oameni si indelunga rabdare in lumea care traim!

  Fii binecuvantat dragul meu Florin si Dumnezeu sa te tina in continuare lucrator in ogorul Lui si implinitor al Cuvantului!!!

 2. Oare nu vedeti ca religiile ,cultele voastre sunt chiar dovada ca nu-l cunoasteti pe Dumnezeu?
  Cand oamenii l-au pierdut pe Dumnezeu au inventat religiile ,cultele si ritualurile,obiceiurile pagane etc..
  Cand l-au pierdut pe Dumnezeu l-au inlocuit cu anumite capitole din Biblie si tin una si buna la crezul lor denominational, mai mult decat la Cuvantul Lui Dumnezeu.
  Este foarte bine si indicat sa citesti Biblia constant, dar daca tu continui sa ii urasti pe cei din celelalte biserici, nu vorbesti cu ei pe strada,sau sa ii ajuti la nevoie, inseamna ca nu intelegi nimic din ce citesti.
  Avem nevoie de pasiune pentru Dumnezeu si compasiune pentru oameni!

  Oamenii nu inteleg ca a apartine unei religii sau a unui cult nu inseamna mare lucru, dar a fi practicant si a-L gasi pe Dumnezeu inseamna totul.
  Oamenii ce se considera apartinand religiilor sau cultelor multi dintre ei sunt la fel de pagani ca si ateii.
  Ei isi vad linistiti numai de dorintele lor proprii si de viata lor lumeasca .
  De aceea nu conteaza ca sunteti crestini sau budisti, atat vreme cat nu l-ati gasit pe Dumnezeu si nici macar nu Il cautati, mai bine ati fi numai slujitorii practicanti ai diavolului ,nu si la biserica Domnului,pentru ca Domnul spune, Nu esti nici rece si nici fierbinte, O, de ai fi rece sau fierbinte.
  Toti sunt calduti si Domnul ii va scuipa din gura Lui sfanta , adica nu-i va pomeni in Imparatia Lui vesnica.
  Sau ce legatura este intre necredincios si credincios?!…niciuna.
  Dar printre acestia sunt unii cu adevarat posedati de cel rau, care urasc de moarte pe toti aceia care nu fac parte din confesiunea lor.
  Acestia sunt adevaratii antichristi.
  Ei isi imagineaza ca Dumnezeu ar pretui credinta , cultul,religia ,rugaciunile lor atata vreme cat inima lor este plina cu venin de aceea nu mai sunt ascultate rugaciuniile lor si credinta lor e pe cale de disparitie si bisericile sunt tot mai reci si tot mai goale de Dumnezeu(credinta) si pline de lumea antihristului(bani,mandrie,lacomie,necredinta… etc.).Ai mila Doamne de noi toti.

  Noi, dar, suntem trimisi imputerniciti ai lui Hristos; si, ca si cum Dumnezeu ar indemna prin noi, va rugam fierbinte, in Numele lui Hristos: impacati-va cu Dumnezeu! (2Cor.5:20)

  Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute sa fim in clocot numai pentru El !

 3. AZI TRAIM VREMEA LUI NOE

 4. FLOARE TOTH // 17 iunie 2012 la 8:49 //

  cit adevar in comentariile de mai sus ;a simti cu cei in nevoi este o lucrare foarte rar intilnit ‘va dau un exemplu eu cunosc o fm de romi care are 5 copii sunt atit de scumpi si mama doreste ca acesti copii sa ramina linga ea der au conditi mizerabile si cu toate acestea copii [2] merg la scoala si invata destul de bine ;eu nu-mi gasesc linistea cind stiu ca aceasta fm nu poate fi ajutata sa stea macer decent adica ajutati sa poata avea o locuinta decenta si ma uit in jur si vad ‘ crestini ‘ care stau indiferenti

 5. M-a lasat impresionat comentariul Monicai. Toata viata mea am fost considerat complicat pentru ca intodeauna am despicat firul in 6 sau 8 chiar daca el a fost impletit in 4. De la teoriile lui Darwin, Sthanlei Miler, Buda, Extraterestri,putin Alah, zei grecilor, ai romanilor, care de fapt sant aceeasi ca celor de mai inainte, incasi, Dumnezeu si Dumnezeirea si poate or mai fi, am vrut sa stiu care este de fapt indentitatea mea. Un singu lucru mi-a ramas clar, ca sunt un uras a Lui Dumnezeu, ca inclusiv Fiul Lui ne numeste frati ai Lui dar in acelasi timp si biserica o numeste simbolic mireasa Lui. Am cautat chiar si intre cateva biserici dar nici una nu ma cimvinge, poate sa fie din cauzele amintite mai sus de Monica, dar si cauzele astea nu vin decat de la membri ca sunt multe ritualuri si activitati care, CLAR NU SUNT PE PLACUL LUI DUMNEZEU, insa mi-ar place sa aud parerea dumneavoastra despre care considera ca-ar fi aceea. Un lucru e clar, ca orice parinte, Dumnezeu vrea sa respectam o anumita conduita, dar care ? Eu nu am in plan sa ma opresc aici, o sa continui sa caut, pt ca eu chiar cred in a doua venire, cred in o lume pe care El a pregatit-o pentru alesi Lui si tot cu ajutorul Lui sper sa fiu acolo, nu stiu daca o sa reusesc pt ca nu depinde numai de El. El a facut partea Lui, si care e cea mai importanta, acum ramane sarcina mea care este mult mai simpla si care include lucruri pe care le-a amintit si Floarea si Monica. Dumnezeu sa ne ajute pe toti, ca timpurile sant destu de inaintate, si sper ca atata analizand sa nu ma pierd cu detaliile!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: