EDITORIALE

Florin Ianovici – Cântă suflete al meu…!

Florin Ianovici micÎn viață nu contează care a fost cea mai grea lovitură pe care ai primit-o ci cea care ți-a pus capac! Până și o foaie de hărtie poate deveni foarte grea dacă o ții un timp îndelungat.

Există posibilitatea să te rogi ca Dumnezeu să te scape de necazuri și cred că trebuie să ne rugăm și în acest fel. Dar am învățat o rugăciune mai bună: Psalmii 69:18 “Apropie-Te de sufletul meu şi izbăveşte-l…!”

Nu știm ce ne rezervă viața. Nu știm ce ne poate aduce ziua de azi. Dar știu că inima trebuie să se lărgească, să devină mai puternică, mai matură. Dacă inima nu e pregătită atunci și un necaz mic poate să te doboare. Dar dacă sufletul e pregătit atunci chiar și valurile mari nu pot să te scufunde. Să ne păzim inima și să o antrenăm zilnic.

Examinează-ți inima în acestă zi căci nu contează felul necazului ce vine ci cu ce inimă îi vei răspunde! Să ne rugăm cu cuvintele Sfintelor Scripturi: Coloseni 3:12 “Astfel, dar, ca nişte aleşi ai lui Dumnezeu, sfinţi şi preaiubiţi, îmbrăcaţi-vă cu o inimă plină de îndurare, cu bunătate, cu smerenie, cu blândeţe, cu îndelungă răbdare.”

Spunea poetul indian Rabindranath Tagore: ,, când pe cer se ivesc vijelii, spune-i sufletului să cânte în ritmul ploii!,,

Cântă suflete al meu…!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

 1. Amin si Domnul sa va imbucure vesnic cu cantece sfinte !
  Isaia 35:1-10. Cei izbaviti de Domnul se vor intoarce si vor merge spre Sion cu cantece de biruinta. O bucurie vesnica le va incununa capul, veselia si bucuria ii vor apuca, iar durerea si gemetele vor fugi!
  Amin!
  Laudat sa fie Domnul in care mi se bucura inima si cantul sufletului meu e Slava ,Celui Preaiubit !
  (Apocalipsa .4:11)
  „Vrednic esti Doamne si Dumnezeul nostru, sa primesti slava, cinstea si puterea, caci Tu ai facut toate lucrurile si prin voia Ta stau in fiinta si au fost facute!”
  Amin!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: