EDITORIALE

Devotional – Pacea lui Dumnezeu in momentele cele mai grele

Luați în considerare una dintre cele mai puternice promisiuni din tot Cuvântul lui Dumnezeu: „Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi. De aceea nu ne temem chiar dacă s-ar zgudui pământul şi s-ar clătina munţii în inima mărilor, chiar dacă ar urla şi ar spumega valurile mării şi s-ar ridica până acolo de să se cutremure munţii. Este un râu ale cărui izvoare înveselesc cetatea lui Dumnezeu, sfântul locaş al locuinţelor Celui Preaînalt. Dumnezeu este în mijlocul ei: ea nu se clatină; Dumnezeu o ajută în revărsatul zorilor. Neamurile se frământă, împărăţiile se clatină, dar glasul Lui răsună, şi pământul se topeşte de groază. Domnul oştirilor este cu noi, Dumnezeul lui Iacov este un turn de scăpare pentru noi. El a pus capăt războaielor până la marginea pământului; El a sfărâmat arcul şi a rupt suliţa, a ars cu foc carele de război” (Psalmul 46:1-7,9).

Cuvântul lui Dumnezeu este atât de puternic, atât de imbatabil încât ne spune: „Nu va trebui niciodată să vă temeți. Nu contează dacă întreaga lume este în criză. Pământul poate să se cutremure atât de mult încât munții să cadă și oceanele să se umfle. Lucrurile pot fi într-un haos total, dar datorită Cuvântului Meu, voi veți avea pace ca un râu”.

Chiar și acum, când lumea trece printr-o perioadă înfricoșătoare și mulți trăiesc necazuri și suferințe personale, Psalmul 46 răspunde poporului lui Dumnezeu: „Eu sunt cu voi prin toate acestea. Poporul meu nu va fi distrus sau clătinat.”

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/9818-devotional-pacea-lui-dumnezeu-in-momentele-cele-mai-grele?fbclid=IwAR0lT91AxIpf6jyM0wBTNH3x9_qlzi_bTvT-ChMO9H9WTcKcvNyi29lMAiI#ixzz5ZRgvequU
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: