EDITORIALE

Devoțional | Facă-se după credința ta

Apoi a zis sutaşului: “Du-te, şi facă-ţi-se după credinţa ta.” Şi robul lui s-a tămăduit chiar în ceasul acela. – Matei 8:13

Cu ani în urmă, din cauza abuzului devastator care a avut loc în trecutul meu, am avut o atitudine extrem de negativă. Ca rezultat al acestei atitudini, mă așteptam ca oamenii să mă rănească, iar ei au făcut-o. Mă așteptam ca oamenii să nu fie cinstiți, și așa erau. Îmi era teamă să cred că s-ar putea întâmpla ceva bun.

Eu credeam că, datorită faptului că nu aștept să mi se întâmple vreun lucru bun, mă apăram de a fi rănită din nou. Însă, când am început să studiez Cuvântul lui Dumnezeu în mod real și să mă încred în El pentru a-mi restaura viața, am început să realizez că trebuia să renunț la toată abordarea mea negativistă.

În Matei 8:13 Isus a spus că ni se va face în acord cu credința noastră. Eu credeam că totul era negativ, deci în mod natural, mi se întâmplau multe lucruri negative. Dar la un moment dat, am decis că îmi doresc lucruri pozitive care să mi se întâmple, așa că, am început să îmi pun credința în Dumnezeu, am început să cred că El va face lucruri pozitive în viața mea, iar în timp chiar am avut parte de rezultate pozitive.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14061-devotional-faca-se-dupa-credinta-ta?fbclid=IwAR1Ej7VTHDexqSchq8wTLO6rXpCu_m5cmqIZwMvx4xOUB1vRa8YbFOWot5I

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: