EDITORIALE

Devoțional: Nu te lasă păcălit, Isus domnește!

Isus guvernează națiunile lumii. Biblia ne spune: ”El stăpâneşte pe vecie prin puterea Lui. Ochii Lui urmăresc pe neamuri, ca cei răzvrătiţi să nu se mai scoale împotriva Lui!” (Psalm 66:7) ”Domnul Şi-a aşezat scaunul de domnie în ceruri şi domnia Lui stăpâneşte peste tot.” (Psalmul 103:19)

Nu vă lăsați păcăliți, țara noastră nu este condusă de republicani, democrați sau de orice altă autoritate umană. Nu este condusă de Wall Street sau de entitățile mari de afaceri. Nici o putere, pământească sau supranaturală, nu guvernează America sau vreo altă națiune. Doar Dumnezeu este în control. El este Împărat al împăraților și Domn al domnilor, conducând și domnind peste toată creația de pe tronul Său ceresc.

Sunt amuzat ori de câte ori aud că politicienii se laudă cu privire la puterea țării noastre, cum am ajuns cea mai puternică națiune de pe pământ. N-am făcut nimic de genul ăsta. Toate națiunile, regii, dictatorii și președinții lumii sunt simple urme de praf în ochii lui Dumnezeu. Domnul nostru stăpânește peste ei toți, eliminând o autoritate și ridicând alta.

”Iată, neamurile sunt ca o picătură de apă din vadră, sunt ca praful pe o cumpănă; El ridică ostroavele ca un bob de nisip…. Toate neamurile sunt ca o nimica înaintea Lui, nu sunt decât nimicnicie şi deşertăciune.” (Isaia 40:15,17)

Dacă Hristos domnește ca autoritate supremă asupra împărăției Sale și noi suntem supușii Săi, atunci viețile noastre trebuie să fie guvernate de El. Ce înseamnă mai exact, ca noi să fim conduși de Isus? Conform dictionarului, a guverna inseamna ”a ghida, directiona, controla toate actiunile si comportamentul celor de sub respectiva autoritate.”  Pe scurt, Isus trebuie să aibă voie să controleze toate actiunile si comportamentul nostru. El trebuie să ne îndrume și să ne dirijeze zilnic viețile, inclusiv fiecare gând, cuvânt și faptă.

Permiteți-I regelui vostru, Isus, să vă guverneze viața prin Cuvântul Său, atunci veți fi binecuvântați și viața voastră va fi plină de bucuria Lui.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/9252-devotional-nu-te-lasa-pacalit-isus-domneste#ixzz5PG83Trvv
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: