EDITORIALE

Tony Berbece: De ce a îngăduit Dumnezeu furtuna de la Bulz!?

Mulți se întreabă unde a fost Dumnezeu când plopii de la Bulz au căzut peste corturi și peste mașini? Sunt convins că tinerii aceia se rugau pentru România, pentru o trezire spirituală, pentru ca generația lor să afle despre Dumnezeu. Și s-a întâmplat ceva neașteptat. Am putea spune că Dumnezeu a răspuns printr-o furtună.

Nimeni nu ar fi venit de la nici un post ca să vadă ce fac ei acolo dar Dumnezeu le-a făcut neprihăniților „reclamă”.
O țară întreagă a aflat că există în România niște „nebuni după Cristos”, care se duc în creierii munților nu să se destrăbăleze, ci să se roage și să-L laude pe Dumnezeu.
O țară întreagă a aflat că tragedia a fost evitată pentru că acești tineri s-au dus să se roage departe de tabără, astfel vijelia nu i-a prins pe mulți dintre ei în corturi.
Când te rogi pentru trezire s-ar putea să cadă plopi, să se răstoarne corturi și mașini, s-ar putea să te julești, dar Dumnezeu face să răspune pretutindeni că a ridicat ca pe vremea lui Ilie, cel puțin 7000 de oameni ai lui care vor face diferența.
Să ne rugăm pentru tânărul de 23 de ani operat și care este cel mai grav rănit dintre toți. Dumnezeu să se atingă de el.
Cei care au judecat că Dumnezeu nu era acolo cred că au pierdut mesajul! 🙂

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1381519928562789

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura