EDITORIALE

Încotro alergi?

Ma trezesc dis de dimineață cu gândul ca voi avea o zi plina de activitate…cumparaturi, facturi de plătit, lucru și asta necesita multă alergare. Asa ca nu mai stau mult pe gânduri, îmi pun prioritățile în ordine și pornesc la drum. Prima oprire este piața… parchez mașina și ma îndrept spre intrarea principală a pietii. Ma opresc la un stand de legume și dintr’o data aud plânset, țipăt.. încerc sa’mi arunc privirea, orientandu’ma după ce auzeam. Îmi spuneam în sinea mea “sper ca nu este ceva grav..” Alerg grăbită spre locul în care auzeam acele țipăte și plansete… în alergarea mea zăresc o mulțime de oameni strânsă la un loc. Încerc sa ma strecor și eu sa vad ce se întâmplă… și vad în fata mea un domn în vârstă de ~75 de ani, cu fața cianotica, fără puls, care se prăbușise la pământ fără a avea ceva (spun martorii). Văzând ca sunt persoane care acordau primul ajutor, merg în căutarea poliției locale pentru a’i chema la locul unde se afla persoana în cauza, în a ajuta la îndepărtarea mulțimii care nu făceau nimic altceva decat sa aprinda lumânări, făcut poze sau filmări și în primul rand reduceau cantitatea de oxigen a persoanei prăbușite. După 30′ apare și Salvarea, apoi la 10′ vine și politia…oamenii sunt înlăturați, echipajul de salvare continua manevra de resuscitare…in timp ce oamenii stăteau pe margine și ii huiduiau, le vorbea nepoliticos…dupa mai multe încercări în a salva persoana respectiva, echipajul declara în cele din urma decesul. Stăteam și priveam cu tristețe la soția și fata decedatului, cum își plângeau capul familiei și cata durere se putea afla în inimile lor. Tot odată ma gândeam și la dansul :(….si încercam sa vad dincolo de un trup mort care a fost făcut din țărână și în țărână se va duce… la suflet… oare unde va merge?
Alergarea noastră continua, va avea o finalizare. La sfârșit de drum vei putea auzi un glas care îți poate spune “bine rob bun și credincios…. intra în Împărăția Stăpânului Tău” sau “Pleacă de la mine căci nu te cunosc”
Ia o decizie in privința alergării tale pe acest pământ care nu este decât o “umbra” ce trece atât de repede.

“Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu. (Ioan 1:12)”

Asigura’ti viata cât încă mai ai suflare!

https://www.facebook.com/dumitru.rebeca.

 

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: