Anunțuri
ULTIMELE STIRI

Viorel Iuga: Nu trebuie să fii expert in căsătorie pentru a înţelege că doar familia întemeiată între un bărbat şi o femeie, a fost creată, binecuvântată, ocrotită şi folosită de bunul Dumnezeu pentru binecuvântarea omenirii.

Nu trebuie să fii expert in căsătorie pentru a înţelege că doar familia întemeiată între un bărbat şi o femeie, a fost creată, binecuvântată, ocrotită şi folosită de bunul Dumnezeu pentru binecuvântarea omenirii. Istoria ne spune că doar ea, familia heterosexuală, dă echilibru, pace, bucurie, continuitate vieţii şi societăţii.

Să preţuim familia, să o promovăm şi să o protejăm. Indiferent cum se schimbă omenirea, să ne educăm copiii în direcţia familiei ce se întemeiază prin uniunea între un bărbat şi o femeie şi să ajutăm tinerii să aleagă acest drum.

Ca slujitori ai altarelor, să cerem binecuvântarea lui Dumnezeu pentru cei ce încep un astfel de drum, să îi ajutăm pe toţi cei ce au pornit pe acest drum şi să îi felicităm pe toţi cei care au parcurs cu demnitate şi cui sacrificiu acest drum al normalităţii, al familiei.

https://www.facebook.com/iugaviorel.ro/?ref=nf&hc_ref=ARRB4B-mpy25DMrYjC2hsxGeoJBR527IPgnpJjStVdY5tGyLkYxFvfVXTQ54RlN2VYQ

Anunțuri
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (17962 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: