EDITORIALE

Oaie fara pastor…

Nişte oameni au adus odată un om orb la Isus pentru a fi vindecat. Isus l-a luat pe om de mână și l-a condus într-un loc retras în afara satului, unde a pus salivă pe ochii lui. În orice cultură, aceasta ar fi considerată o insultă. Dar Isus a făcut-o oricum.

Isus l-a întrebat apoi pe om dacă putea vedea ceva și omul a răspuns: „Văd nişte oameni umblând, dar mi se par ca nişte copaci.”

Sunt sigur că omul a fost încântat să aibă chiar și o urmă de vedere, dar Isus a vrut ca el să vadă clar, să știe ce pierduse, să fie martor al creației plină de glorie a Tatălui Său. Așa că Și-a pus mâinile peste ochii omului și, brusc, omul putea vedea clar. Vederea lui a fost complet restaurată (Marcu 8: 22-25).

În multe feluri am văzut că Dumnezeu face același lucru în viața mea. Când mi-am predat prima dată inima Domnului, am fost umplut de un sentiment glorios, dar vederea mea era neclară, confuză și nouă. De-a lungul anilor El a continuat să mă disciplineze, să-mi modeleze inima și duhul, până când am putut vedea mai clar. Am început să văd oamenii clar, ca indivizi în faţa mea, nu ca simple gloate de oameni care se mișcă. Am început să îi văd așa cum îi vede El – răniţi și pierduţi, ca niște oi fără păstor.

Asta va produce atingerea lui Isus în viața noastră, dar numai dacă suntem dispuși să-L lăsăm. Atâția adepți ai lui Hristos nu ajung niciodată în această etapă. Îi permitem lui Dumnezeu să ne atingă, să ne elibereze de orbire, de întunericul total al păcatului, dar într-un fel rămânem mulțumiți cu o vedere imatură.

Pe măsură ce Îi permitem lui Isus să ne atingă mai adânc și să ne aducă ochii și inimile la o vedere mai clară, El ne va duce mai departe în viziunea pe care o are în minte pentru noi. Ca rezultat, vom vedea oamenii așa cum El îi vede.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/8677-devotional-oaie-fara-pastor#ixzz5DxWICDsY

Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: