EDITORIALE

Între 1 și 8 martie – Alexandru Fintoiu

greeting_0607091001204743039_1Între 1 și 8 martie e viața de zi cu zi. E important să cumperi o floare pentru ea dar mai important este să-i dăruiești o viață ca o grădină de flori și asta fără să o cumperi.

În Proverbe 31, Dumnezeu ne zugrăvește practic ceea ce ar trebui să fie ea pentru el. Se pare că ea acoperă cu succes toate domeniile vieții noastre, în special cele care țin de familie. Întrebarea este, dacă ea are atâtea de făcut, ce ar trebui să facă el? Răspunsul este în Noul Testament sub forma iubirii. El trebuie să o iubească așa cum Hristos a iubit biserica și S-a dat pe Sine pentru ea, iar asta înseamnă cel puțin tot atât de multe lucruri de făcut pe cât are ea.

Dragostea se afirmă dar se și împlinește acționând.

Viața este atât de scurtă încât e păcat pentru orice clipă în care iubești puțin. Ceea ce contează cu adevărat nu este să faci un gest într-o zi anume ci să însoțești trăirea de fiecare zi de câte un gest anume oferit din dragoste.

Cei mai mulți își ignoră însăși fericirea vieții lor, ignorând pe cei dragi. Iubirea se întreține cu orice dar numai cu bani nu. Dacă știi să faci din frumos mai frumos, nu ai nevoie de sute de lei pentru asta. E important să fim surprinzători în plăcut și așa diavolul ne surprinde prea mult pe unii din noi cu negura păcatului.

Eu zic să ne rugăm mai mult pentru ele, să le binecuvântăm mai mult, să le surprindem mai mult, să le vorbim mai frumos, să le dovedim mai multe, să le iubim mai mult decât până acum.

Fă ceva azi, mâine e prea târziu chiar și pentru asta…

                                                                                                                      Alexandru Fintoiu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: