EDITORIALE

‼️Un caz real! Povestea unei soții și mame în suferință

va rog sa citit pana la capat!!! Un caz real!

Povestea unei soții și mame în suferință

Vă vorbesc despre durerea unei mame care nu-și mai poate privi copilul în ochi, nici soțul, nici frații, nici membrii bisericii; o durere mare. Despre tristețea din inima soțului care privește cu neputință la scumpa lui soție, care a trecut prin atâta suferință, observată și pe chipul său. Inocența copilului care privește neputincios la mama legată de boala care îi macină trupul nu te poate lăsa indiferent. Nu poți să rămâi de piatră, cu ochii uscați când afli povestea tristă a sorei noastre Camelia Iuga, sibiancă de origine, dar care acum locuiește în Chicago – SUA.

În 2007 s-a căsătorit cu Aurel Iuga. Cu multe vise și încrezători în Dumnezeu și-au jurat susținere și la bine și la rău. Imediat după căsătorie au început să apară dureri de cap și după multe investigații, la Timișoara, a fost diagnosticată cu tumoră pe creier (necanceroasă). Prima intervenție chirurgicală a fostă făcută în SUA. După această operație, a fost ținută sub supraveghere medicală. În 2011, Dumnezeu i-a binecuvântat cu singurul lor copil, Alesya Evelyn. Datorită modificărilor hormonale din corp, s-a redeclanșat tumora. În ianuarie 2012 a fost din nou operată. Când totul părea normal și avea credința că viața oferă și bucurii, în toamna anului 2016 totul s-a agravat. A fost nevoită să treacă prin a treia operație în ianuarie, 2017. Parcă nu a fost suficientă suferința și în luna mai a fost operată urgent a patra oară. Verdictul s-a dat în iunie 2017, tumoră malignă!

Câtă suferință pentru sora noastră! Câtă durere în familie! Să îți vezi partenerul de viață în suferință, să îți vezi mama bandajată la cap și să nu înțelegi ce se întâmplă, este peste puterile noastre de înțelegere. Cine a trecut pe aici poate înțelege cel mai bine mesajul soțului și al copilului.

Acum sora Camelia face un alt tratament care pare să încetineze evoluția bolii. Boala este acolo, suferința este în sufletele tuturor, nădejea o au la Domnul. Minunile pe care numai Dumnezeu le poate aduce sunt în așteptare!

La ora actuală, sora Camelia nu mai vede deloc. La 45 de ani, când toate ancorele sunt ridicate și viața este plină de speranță, sora Camelia trebuie să își ducă crucea până la capăt, cu stoicism.

Aceasta fiind situația, facem apel către toți cei care simt cu cei în suferință și, mai ales, sunt în zonă, și îi rugăm să-i susțină cu ceea ce au pe inimă. Suntem creștini și datori să nu trecem pe lângă ,,cel căzut” ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dacă este cineva dornic să se implice financiar sau în alt mod, o poate face. Au nevoie de ajutor ca să poată plăti pe cineva să stea cu Camelia, câtă vreme soțul este plecat la muncă și fetița la școală. Modalitățile de implicare sunt multiple, bunăvoița noastră, solidaritatea și spiritul civic trebuie puse în practică. Vă rugăm să vă implicați cu ceea ce puteți, fiindcă…

povestea lor poate fi și povestea ta!

Pentru cei din România, poate lua legatura cu pastorul Vasile Iuga din Cristian – pasiuga@yahoo.com

Contul din SUA : Bank of America, Camelia and Iuga Aurel Iuga, nr cont : 071000505 291003412310

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: