EDITORIALE

Ce puteți face pentru copii confiscați în Norvegia ? Iată ce

liveVa multumesc in numele familiei pentru sprijinul tot mai mare pe care ni-l acordati in aceasta incercare grea.
Am observat ca in mod constant Marius si Ruth au fost amenintati ca nu-si vor mai vedea copiii daca mediatizeaza cazul lor! Marius mi-a spus ca la ultima intalnire cu ei erau foarte suparati pe aceasta tema, cred ca si de aici reactia de RAZBUNARE spunandu-le ca: “incepem procedurile de adoptie”! Ne-au spus mai multi, “stati linistiti” si “nu faceti valuri ca sunt razbunatori”, iar “daca au gresit sa nu asteptati vreodata scuze de la ei”! Presiunea exercitata asupra parintilor este enorma, si asta pe langa socul de a le fi fost luati copiii, soc din care nu si-au revenit si nu-si vor reveni prea curand!

Ce vreau sa spun este ca inteleg printre randuri ca aceasta organizatie independenta si autonoma (doamna ambasador ne-a spus foarte clar ca statul nu poate interveni prin nici un minister in aceasta institutie?!) se teme de publicitate, cred ca presiunea mediatica si prin proteste are un rol important! Cred ca si Dumnezeu doreste aceasta, sa dea pe fata ceea ce ei cauta sa ascunda, suferinta si miile de vieti distruse de acest sistem inuman. Suntem in contact cu persoane din Cehia de nivel inalt care si-au exprimat dorinta ca si noi sa fim solidari cu ei, au facut scrisori pentru 38 de cazuri de abuz ale barnevernet catre UN, PE, Pope, la numarul 39 ne-au inclus si pe noi. Presedintele Milos Zeman a numit statul norvegian fascist si a asemanat Barnevernet cu programul nazist Lebensborn. http://www.tnp.no/norway/panorama/4814-czech-president-compare-norway-child-welfare-with-nazi-program
Unei mame din Slovacia i-a fost luata fetita de trei luni pentru faptul ca mama are dizabilitate de auz si nu are contact vizual foarte bun cu fetita! Peste 10.000 de copii sunt luati in sistem din familiile naturale in fiecare an, cu predilectie de la familii de emigranti, familii cu copii frumosi, familii vulnerabile, izolate care nu pot sa strige dupa ajutor la nimeni.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Tocmai de asta le este frica acestori satanisti , sa nu fie mediatizat cazul acestei familii , pentru ca stiu ca nu familia Bodnariu o sa piarda ci ei . Asta face un sistem corupt diabolic , doar ameninta le este frica sa fie descoperiti. Cel mai bun lucru pe care aceasta familie poate sa il faca este sa nu taca , ci sa faca puplic aceasta tragedie si cu siguranta vor avea doar de castigat . Sa fie mediatizat peste tot in Europa si nu numai , suport este si va fi enorm . Acest sistem diabolic este deja invins in Numele Lui Isus , fiti binecuvintati .!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: