EDITORIALE

Tony Berbece: Dragă Mihai Bendeac, am auzit că ți-ai schimbat eticheta religioasă, că nu mai ești ortodox

Dragă Mihai Bendeac, am auzit că ți-ai schimbat eticheta religioasă, că nu mai ești ortodox

Dragă Mihai, am auzit că ți-ai schimbat eticheta religioasă, că nu mai ești ortodox, că ai fi trecut la scientologie. Aș vrea să îți spun că adevarata religie nu stă într-o nouă învățătură sau într-o nouă etichetă religioasă, sincer îți spun că și eu am renunțat de mult la orice etichetă religioasă, iar ceea ce am făcut a fost să studiez singur cea mai urâtă, dar și iubită carte din lume, anume Biblia. De ce Biblia si nu altă carte religioasă? Pentru că nicio carte nu a fost atât de urmărită de Diavol pentru a o distruge, distorsiona sau denigra precum Biblia și atunci mi-am dat seama că această carte “ascunde” ceva vital pentru mine de este atât de urâtă de Diavol.

Dragă Mihai, am auzit că te revoltă sau chiar înspăimântă ideea de iad, de un Dumnezeu care aruncă în Iad sau care e îmbufnat și judecă pe oricine care vorbește contra Lui. Vreau să îți spun că în Biblie și în practica de zi cu zi am găsit alt Dumnezeu, un Dumnezeu care din dragoste strigă la noi zilnic să nu ne facem rău. Singurii dușmani reali suntem noi și Diavolul, nu Dumnezeu. Am găsit un Dumnezeu care ne iubește așa de mult încât nu a acceptat ca noi să plătim măcar 1% din prețul salvării, ci a coborât la noi pentru a plăti tot. Dacă te uiți în Biblie vei vedea că Hristos (imaginea lui Dumnezeu pe pământ) nu a fost îmbufnat, nu a lovit pe nimeni, nu a dat bube nimănui, ci din contră a luptat cu oamenii îmbufnați (fariseii), i-a iertat pe cei care l-au batjocorit și chiar a vindecat bubele leprosilor și orice altă boală a găsit în cale. Pe cruce a strigat: “Tată iartă-i!” Și nu: “Îmi e milă de voi, blestemaților!”

Așadar, dragă Mihai, răspunsul nu stă într-o religie inventată de un american care a scris literatură științifico – fantastică și care a combinat filozofia orientală cu știința și cu câteva principii morale, ci răspunsul stă în cel mai frumos om care a și trăit iubirea lăsându-și carnea străpunsă de ura noastră. Rob Hubbard pe care acum poate că-l admiri și-l vezi ca pe un salvator, va sta si el înaintea lui Dumnezeu având nevoie de un Salvator, iar singura soluție a noastră este să-L acceptam pe Hristos și iubirea Lui. Mă voi ruga pentru tine, Mihai, mă rog pentru acel moment în care te va dezamagi și scientologia și vei rămâne iar cu întrebarea: “Unde este adevarul și vindecarea minții, a sufletului și a trupului meu?” Adevarul este unul singur, este Hristos si se găsește în Biblie. Până nu-L cauți acolo doar vei fi confuz si mințit iar și iar de himere fascinante doar la început. Fii binecuvântat!

Cu prețuire,
Toni Berbece

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: