EDITORIALE

O lămurire necesară! Mitingurile din țară programate pe 26 octombrie nu se mai țin. Însă toate mitingurile din 22 octombrie SE VOR ȚINE

 După cum bine știți, au fost două date în care s-au stabilit mitinguri în țară: 22 octombrie pentru mitingul de la Oradea și 26 octombrie pentru mitingul din celelalte orașe. Hotărârea președintelului Coaliției a fost ca mitingul de pe 26 octombrie să fie amânat. Acest comunicat ni l-a transmit, iar noi l-am preluat și am luat act de aceasta.

Drept urmare, doar mitingurile din țară programate pe 26 octombrie nu se mai țin. Însă toate mitingurile din 22 octombrie SE VOR ȚINE, după cum au stabilit organizatorii lor. Noi, cei din Sibiu, susținem prin rugăciune și post implicarea tuturor celor care vor ieși în stradă în Oradea și în alte orașe! Încurajăm ieșirea în stradă pe 22 octombrie a tuturor oamenilor care susțin familia. Bisericile au fost chemate la post și rugăciune pentru această luptă spirituala în zilele de 22-23 octombrie.

Acest mesaj este din partea „Coaliției pentru Familie” din Sibiu. Preotul Necula Constantin, unul dintre membrii fondatori ai Coaliției, transmite pe această cale susținerea credincioșilor din Oradea la această acțiune.

Sorin Cigher

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: