EDITORIALE

Daniel Popescu: Scrisoare catre tine Dumnezeul meu pentru 2018

Scrisoare catre tine Dumnezeul meu pentru 2018

Draga Doamne Isuse Cristoase.

Stiu ca nu am facut destul pentru Tine. Stiu Doamne ca Te-am intristat mult, stiu ca am multe slabiciuni si sunt asa de slab si neputincios. Stiu ca de multe ori, cand trebuia sa fiu o incurajare, nu am fost. Dar mai stiu un lucru, ca Tu, Dumnezeul meu, privesti la mine prin Golgota, prin Fiul Tau prea iubit. Ai mila de mine, Doamne caci indraznesc sa-ti cer mila, Doamne, iarta-ma si ai mila de mine, Dumnezeul meu. Stiu ca Tu le stii pe toate, stiu ca domnesti pe tronul Tau, esti desavarsit si doresti sa ma desavarsesti si pe mine.

Iti spun aceste cuvinte, Taticul meu, cu increderea ca Tu tot timpul m-ai ascultat si ele vin din inimioara mea si nu ma-ndoiesc de faptul ca Tu, oricum le stii pe toate. Doamne Isuse, am o mare rugaminte la Tine in anul in care tocmai am intrat: asa cum m-ai tinut de mana, Doamne pana in acest moment, doresc sa ma tii de mana si in anul acesta. Nu vreau sa Te pierd pentru nimic, Doamne, pentru ca te iubesc din inima.

Indraznesc cu toata taria sa-ti cer acest lucru, Doamne, stii ca-mi doresc o inima neprihanita, Domnul meu; sa ma lipesc cu ea tot mai mult de Tine si sa ma dezlipesc de tot ce este in jurul meu. Daca-mi vei da o inima neprihanita, Domnul meu, iti promit ca atata timp cat ea va bate in pieptul meu, acolo unde Tu ai asezat-o si i-ai randuit un numar de batai, iti promit ca ea te va iubi pe Tine mereu, se va lipi de Tine, de cerul Tau si de lucrarea Ta, caci Tu esti Dumnezeul cel adevarat.

--

Sa stii ca eu te iubesc din toata inima mea si din bratele Tale nu ma va putea smulge nimeni si nimic. Iti multumesc pentru incercari si pentru lipsuri, iti multumesc pentru ca m-ai pazit, m-ai ocrotit, m-ai binecuvantat si mi-ai deschis ochii sa Te cunosc mai mult pe Tine. Iti multumesc pentru toate aceste lucruri, dar nu uita ca-mi doresc o inima neprihanita.

Este scrisoarea pe care eu, Daniel Popescu, ti-o scriu cu drag, Doamne Isuse Cristoase.

https://www.facebook.com/DanielP0PESCU/posts/1663409237048442

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: