EDITORIALE

De ce se doreste distrugerea familiei?!

In Genesa Dumnezeu a spus: „Sa facem om dupa chipul si asemănarea noastra, barbat si femeie!” Dupa chip si asemănare nu se refera la înfățișare pentru ca Dumnezeu este Duh. Ci chipul si asemănarea sunt iubirea, unitatea, armonia si capacitatea de a crea. Toate acestea pot exista doar intre un barbat si o femeie care se unesc pe viata.

Reproducerea iubirii din Sfânta Treime poate sa ia forma doar in sânul familiei. Acesta este planul si visul lui Dumnezeu. Diavolul a atentat la distrugerea familie inca din grădina Eden. Astazi vedem ca atinge noi culmi. 
Divorțul, avortul, homosexualitatea si alegerea sexului sunt forme de distrugere ale iubirii, a chipului Lui Dumnezeu in om. Toate acestea atrag consecințe greu de dus.
Ezechia s-a bucurat ca nu va fi pedepsit el ci ca fiul lui va trage ponoasele alegerilor lui. Sper sa nu fim atat de meschini. Sper sa ne pese de copiii nostri. O societate degradata si înapoiată este cea care iese in strada doar cand i se ia pâinea, dar careia nu-i pasa cand i se iau valorile.
Lumea poate exista doar in doua tabere, de partea lui Dumnezeu si a diavolului. Ai de ales in fiecare zi. Ma rog ca romanii sa aleagă sa fie de partea lui Dumnezeu.

Doamne ajuta!

Sursa: https://www.facebook.com/tony.profides

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: