ANUNTURI

Richard Wurmbrand şi Regele Mihai – „S-au cunoscut, s-au îndrăgit, s-au vizitat, s-au respectat …”

„S-au cunoscut, s-au îndrăgit, s-au vizitat, s-au respectat …”

(FOTO) Wurmbrand cu regele, 26 noiembrie 2007

SURSA – https://barzilaiendan.com/2007/11/26/wurmbrand-cu-regele/

Regele Mihai despre credinta – La noi bisericile sunt pline, dar eu mi-am pus intrebarea, cand au iesit ei de la slujba, cu ce au ramas ei? Preotul respectiv, cand vorbeste multimii in biserica sa incerce sa faca sa intre in capul  oamenilor si in sufletul lor, sa-i invete cum sa puna in practica invataturile lui Hristos.

Ce mi se pare mie, ca scolile teologice, tinerii preoti care ies de acolo si se duc pe urma in sate, au sau nu au aceasta flacara in ei. Preotul care face slujba, o face cum ar pune un gramofon si merge singur, pana il opresti. Nu are nici un fel de caldura. El debiteaza acolo, la repezeala, isi da cruce, nu simti. Eu stiu ca daca nu erau credinta mea in Dumnezeu si ceea ce mi-a inspirat mama mea, prin tot ce am trecut noi, pana la urma innebunesti. Tot astept atat mereu ceva si nu mai vine nimic. ….

Si daca n-ai cu ce spera in sufletul tau fiindca ai invatat ceva, e mare bucluc acolo.Eu sunt putin ingrijorat cu Uniunea Europeana, ca ei fac cum fac pentru ei acolo, dar neglijeaza multe lucruri locale, si un lucru care ma deranjeaza si mai mult este chestiunea religioasa. Chiar in Constitutia Uniunii Europene care, cand o fi sa fie, chestiunea religioasa nu e pusa, e scoasa de acolo. Noi suntem crestini, sau suntem pagani? Chiar si la americani, pe moneda lor scrie :In Dumnezeu ne incredem”, si in scoli spun ca e anticonstitutional sa-ti faci rugaciunea. Pai cum vine asta?

https://rodiagnusdei.wordpress.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: