EDITORIALE

Când miracolele nu ne mai impresionează. O Biserică așezată pe un munte în jurul căreia totul a luat foc dar Biserica a fost ocrotită și nimic de pe proprietatea ei nu a fost atins de flăcări.

Când miracolele nu ne mai impresionează

Vizitând California, prietenul meu Florin Cătinaș mi-a arătat un miracol care a avut loc aici. Este o Biserică așezată pe un munte în jurul căreia totul a luat foc dar Biserica a fost ocrotită și nimic de pe proprietatea ei nu a fost atins de flăcări.

Toți de aici au văzut acest lucru, toți au văzut protecția lui Dumnezeu, crucea Bisericii stă pe granița dintre pământul ars și cel pe care nu a ars nici un fir de iarbă. Dar problema este când nu-L mai vedem pe Dumnezeu în aceste lucruri. Când zicem că totul a fost o întâmplate și că nu e nimic providențial în asta.

Când nu mai rămânem cu gura căscată și apoi nu-L lăudăm pe Dumnezeu pentru miracole, când acestea nu produc pocăință în noi, când ne vedem în continuare de păcate și nu luăm miracolele ca o dovadă a dragostei care ne cheamă la Dumnezeu, atunci fiecare miracol va fi o condamnare în ziua judecății.

Anumite cetăți vor fi mai aspru judecate decât Sodoma și Gomora sau Tir și Sidon, cele în care s-au făcut minuni și oamenii nu s-au întors la Dumnezeu. Vai, vai de ele, poate că și orașul tău e pe lista acestora. Roagă-te ca în cetatea ta oamenii să priceapă că Dumnezeu e mare și că trebuie să fie binecuvântat pentru ce ne oferă.

Lasă-te impresionat de ce face Dumnezeu pentru tine și laudă-L!

https://www.facebook.com/tony.profides?hc_ref=ARSjDbKYKs6iw-mCKZjoP98DAVlgWTnzWEAtR45Ez57kXJJdIRlz4OsmSRlDLp6ZGbg&fref=nf

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: