Intrebari & Raspunsuri

Zeciuiala – de ce să dau bani la biserică?

Un domeniu care aduce mult blocaj în viața credinciosului este domeniul financiar. Dacă ne uităm în Maleahi 2, spune: aduceți zeciuielile voastre la casa Domnului ca să fie mâncare… și atunci Eu vă voi binecuvânta. Una dintre provocările pe care le-am avut ca și părinte a fost nu doar eu ca om să dau zeciuala lui Dumnezeu și să Îl onorez cu ceea ce primesc de la El, ci să trasfer și copilului meu acest principiu.
Astfel am învățat-o pe Gloria, fetița noastră, să dea Domnului a zecea parte din bănuții pe care îi primește. La un moment dat, ea și-a adunat bănuții primiți de la rude cu ocazia zilei ei de naștere și voia să-și cumpere un skateboard. I-am zis să-și facă calculele, pentru a ști cât să pună deoparte în ce privește zeciuiala. Ea mi-a spus atunci că s-ar putea să îi rămână puțini bani, dacă dădea și zeciuiala. I-am zis să nu își facă probleme, pentru că Dumnezeu răspunde la credincioșia ei. Unul dintre aceste moduri se poate manifesta prin a găsi ceva mai ieftin sau ceva cu o reducere mare. Ea a fost de acord și a mers să își caute un skateboard pe internet. Peste 20 minute îmi spune că a găsit unul cu 50 % reducere.
Am comandat skateboard-ul. Până ce acesta avea să ajungă prin curierat, Gloria a avut parte de o surpriză. A doua zi, o cunoștință de familie a aflat că a fost ziua ei de naștere și i-a trimis niște bănuți cadou. Suma acesta de bănuți era exact suma pentru skateboard, plus zeciuiala pe care a pus-o deoparte pentru Dumnezeu. A fost o bucurie pentru noi să obervăm cum fetița noastră poate vedea acestă corelație dintre disciplina de a da lui Dumnezeu zeciuială din banii tăi și binecuvântările pe care Dumnezeu le dă peste viața credinciosului, onorând ascultarea noastră de El.
Vă încurajez, dacă nu ați dat zeciuială pînă acum, să vă cereți iertare de la Dumnezeu. E nevoie să rupeți orice jug, ca mai apoi să îl onorați pe Dumnezeu cu zeciuială și dărnicie, pentru a experimenta binecuvântare Lui.

Interviu: Bogdan Graur, consilier, http://InHimMinistry.com

Cursul SOS sintetizeaza mai multe principii de baza pentru eliberare si vindecare interioara, punandu-le la dispozitia crestinilor pentru a-i ajuta sa ajunga cat mai aproape de starea ceruta Bisericii de a fi fara pata, fara zbarcitura, ci sfanta si fara prihana (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocainta, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generational, dezlegarea legaturilor nedumnezeiesti, legarea demonica si eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturala.
Acceseaza si parcurge cursul SOS, gratuit: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/…

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: