Intrebari & Raspunsuri

Care sunt consecințele păcatului ascuns?

De ce unii creștini trăiesc în păcat și ascund păcatul lor de alții? Pot ei ascunde păcatul de Dumnezeu? În acest articol voi răspunde la întrebarea venită pe portalul moldovacrestina.md:
Ce se poate întâmpla cu o persoană care se numește creștină, dar în ascuns trăiește în păcat? Cât timp pot ei purta această mască și ce se poate întâmpla cu ei? 
Înșelarea mare a lui Satan este ca să te facă să crezi că este posibil să trăiești o viață dublă până la nesfârșit…  Dumnezeu, însă, care este sursa adevărului, spune altceva.

Păcatul tău te va ajunge…

 
Indiferent că păcătuiești pe ascuns sau deschis, trebuie să știi că păcatul are proprietatea de a ne distruge. Dacă nu ne pocăim și nu încetăm să-l mai practicăm, el neapărat ne va ajunge. Dumnezeu a pus înaintea poporului său binecuvântarea și blestemul, viața și moartea. Când le-a vorbit despre consecințele alegerilor lor greșite, Domnul le-a spus așa:
„Toate blestemurile acestea vor veni peste tine, te vor urmări și te vor ajunge pînă vei fi nimicit, pentrucă n-ai ascultat de glasul Domnului, Dumnezeului tău, pentrucă n-ai păzit poruncile Lui și legile Lui, pe cari ți le-a dat. …El îți va pune pe grumaz un jug de fer,pînă te va nimici.”(Deuteronom 28:45,48)
Prin faptul că alegi de bunăvoie să trăiești în păcat, tu Îl impui pe Dumnezeu să aducă peste viața ta blestemuri care în cele din urmă te vor nimici. Dumnezeu nu dorește aceasta, El dorește să te binecuvânteze, dar pentru că tu alegi astfel, blestemul te va urmări și te va nimici.
În cartea Numeri Domnul a mai zis așa poporului Său:
Dar dacă nu faceți așa, păcătuiți împotriva Domnului, și să știți că păcatul vostru vă va ajunge.(Numeri 32:23)
Noi avem o alegere de făcut – să ascultăm de glasul Domnului sau să-L respingem. Dar atunci când tu încerci să abandonezi ascultarea și să îmbrățișezi fărădelegea, trebuie să știi că Domnul a zis, nu un om, că păcatul tău te va ajunge.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: