EDITORIALE

Să nu uităm să fim – Alexandru Fintoiu

Oamenii îi apreciază pe ceilalți după ce nu mai sunt. Nu știu de ce se întâmplă asta. Poate pentru că intervine obișnuința, poate că intervine setea după nou. Păcat că nu le dai flori cât sunt în viață.

Nu știu câți ne-am gândit să facem azi ceva pentru cei care mai sunt. Până și un telefon poate fi special. Primăvara nu vine niciodată mai devreme, ci exact când trebuie. Dar tu o poți pregăti.

Dumnezeu ne atenționează să nu uităm și să ne aducem aminte de ceea ce e valoros ca să nu pierdem mai târziu. În vechiul Testament, Dumnezeu a lăsat pietre de aducere aminte ca nu cumva evreii să fie loviți de uitare.

Să nu uităm să luptăm. Fără să lupți pentru ce iți dorești nu poți obține nimic. Nu te lăsa, uită-te țintă la Isus și nu vei fi înghițit de valuri.

Să nu uităm să iubim. Dumnezeu ne-a iubit când meritam cel mai puțin dragostea Lui. Să învățăm de la El. Să iubim și pe cei ce nu ne iubesc. Ar fi neașteptat pentru ei.

Să nu uităm să ne jertfim. Asta înseamnă că există zile în care ești nevoit să renunți la dreptul tău, în care pierzi deliberat. Dar să nu uiți că ce lași de la tine aici, strângi dincolo.

Să nu uităm să ne smerim. Ca să ajungi mare trebuie să înveți cum să fii mic. Va veni timpul în care ni se vor da cetăți. Până atunci trebuie să învățăm cum să mergem prin lumea asta. Smerenia înaintea slavei.

Să nu uităm să fim. Mai important decât să ai. Să fii înseamnă caracter, înseamnă să lupți, să iubești, să te jertfești și să te smerești.

Cine știe dacă așa nu se face primăvară mai devreme.

http://www.ciresarii.ro/index.php

page

                                                                                                            Alexandru Fintoiu

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: