DEVOTIONALEEDITORIALE

Devoțional | Un privilegiu simplu

Nu-mi pot imagina o onoare mai mare decât să pot vorbi și să-L aud pe Dumnezeu.

Legea Domnului este desăvârșită și înviorează sufletul; mărturia Domnului este adevărată și dă înţelepciune celui neștiutor. (Psalmul 19:7)

Nu-mi pot imagina o onoare mai mare decât să pot vorbi și să-L aud pe Dumnezeu. Cred că rugăciunea este cel mai mare privilegiu al vieții noastre. Nu este ceva ce trebuie să facem; este ceva ce putem face.

Rugăciunea este modul în care intrăm în parteneriat cu Dumnezeu pentru a vedea planurile și scopurile Lui împlinite în viața noastră și a celor pe care îi iubim. Este mijlocul prin care noi, oamenii de pe pământ, putem intra efectiv în prezența minunată a lui Dumnezeu. Ne permite să ne exprimăm sentimentele înaintea Lui, să ascultăm vocea Sa și să știm cum să descoperim și să ne bucurăm de toate lucrurile grozave pe care El le are pentru noi. Comunicarea cu Dumnezeu este într-adevăr cel mai mare privilegiu la care mă pot gândi, dar această lucrare măreață și sfântă este și cel mai simplu privilegiu pe care îl cunosc.

Nu cred că a vorbi cu Dumnezeu sau a auzi vocea Lui a fost vreodată complicat. De la bun început, El a intenționat să fie un mod de viață simplu, natural, prin care să fim conectați cu El toată ziua, în fiecare zi.

sursa: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14515-devotional-un-privilegiu-simplu?fbclid=IwAR3gNxtyz1ACBfXfrDWZ3F2GcsNw0_c51oizhNcTK9oI8AOQ4hhp98STtjE

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: