EDITORIALE

Aur sau lemn, Dumnezeu ne vrea oricum

Lumea s-a scandalizat că statul construiește o catedrală pompoasă când ar putea să facă spitale sau azile. Dar când statul dorește să construiască moschei nimeni nu reacționează vehement, poate doar câțiva creștini și asta de teama atentatelor și nicidecum din teamă de Dumnezeu. Există și excepții.

Suntem tari când e vorba de ai noștri. Taxăm pe cei care au spus că Dumnezeu preferă lemnul. Și mie îmi place lemnul. E mai cald. Dar la cum sunt lucrurile, la noi și lemnul va ajunge să coste ca și aurul. Deci nu mai contează.

Zidurile n-au fericit niciodată pe nimeni. Ferice doar de cei cu fărădelegea iertată și cu păcatul acoperit, fie între ziduri, lemne sau cerul liber.

Se construiesc stadioane noi cu locuri mai multe pentru că oamenii nu mai încap în cele vechi cu locuri mai puține. Noi construim biserici mari cu locuri multe când oamenii încap și în cele vechi cu locuri puține. Asta este credință sau cheltuială fără rost. Mai degrabă ultima variantă.

Când Dumnezeu a proiectat Templul de la Ierusalim au fost folosiți cei mai buni oameni, cele mai bune materiale posibile și cele mai scumpe. Asta pentru că Dumnezeu nu umblă cu jumătăți de măsură. El vrea totul. Banii noștri, capacitățile noastre, caracterul nostru și toată inima.

Ca să ne schimbe a dat ce-a avut mai de preț. Nu aur, nu îngeri, ci pe Hristos pe un lemn în locul nostru.

Din păcate, oamenii preferă stadioanele și distracția iar biserica e opțională de Paști și de Crăciun. Când Dumnezeu se supără și trage un semnal de alarmă ne supărăm că nu sunt spitalele de ajuns. 

Românii au nevoie de Hristos si dacă El le schimbă viața, spitatele care sunt în țară vor fi de ajuns, trebuie doar modernizate.

Apreciez clipul realizat de oamenii aceia. Mai trebuie un singur lucru. Să ne rugăm pentru ei.
 Alexandru Fintoiu

Sursa: https://www.facebook.com/fundatiaciresarii/

  

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: