EDITORIALE

Devoțional | Fii hotărât!

Mai presus de toate, fraţii mei, să nu vă juraţi nici pe cer, nici pe pământ, nici cu vreun altfel de jurământ. Ci „da” al vostru să fie „da”, şi „nu” să fie „nu” ca să nu cădeţi sub judecată. – Iacov 5:12

Nehotărârea este o stare mizerabilă în care te poți afla, și cu siguranță nu este rodul unei vieți simple. Apostolul Iacov spune că cel nehotărât este instabil în toate căile lui.

Nu îți este de nici un folos să fii nehotărât pentru că îți este frică să nu iei decizii greșite. Cât timp crezi că risipim când suntem nehotărâți?

De multe ori ne trudim și ne obosim, analizând prea mult posibilitățile, în loc să luăm o decizie pentru care să stăm fermi. Gândiți-vă la următorul exemplu: Când stați dimineața uitându-vă la toate hainele din dulap, alegeți ceva și puneți pe voi. Nu poți rămâne nehotărât, pentru că ai întârzia la lucru!

Dați-mi voie să vă încurajez să începeți să luați decizii fară să vă mai îndoiți și să vă îngrijorați cu privire la alegerile pe care le-ați făcut. Nu mai fiți nehotărâți și schimbători, pentru că acest lucru vă va fura bucuria pentru tot ceea ce faceți. Luați cea mai bună decizie, iar apoi încredeți-vă în Domnul pentru rezultate.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/12987-devotional-fii-hotarat?fbclid=IwAR2xJIi9kraB8_UXZQx58EWq90rEiA9RfaQAb1nh7nUEGFHOSRwMU-RkOpM

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: