StiriSTIRI VIDEO

Reportaj: Conferinta Torent 2015 – Sa fie lumina – Cluj, 30-31 octombrie 2015

alfa omegaaÎn perioada 30-31 octombrie 2015 a avut loc cea de-a VIII-a ediție a conferinței Torent care s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Torent este o conferință organizată de Biserica Casa Tâmplarului din același oraș, dedicată tinerilor care vor să-Lcunoască și să-L iubească pe Isus cu pasiune.
Tema din acest an a fost „Să fie lumină” iar evenimentul a reunit sute de tineri din toată țara, care au fost provocați să pășească plini de curaj în locurile întunecate, aducând viață și lumină.
Vorbitorii la această conferință au fost: pastorul Alan Neel împreună cu soția lui Shelley din Texas și Nick Decean împreună cu soția lui Carole, fondatorii conferinței Torent. Nick este solistul trupei Decean, din care face parte încă din anul 1995. În tot acest timp, a reușit să conducă pe oameni mai aproape de Dumnezeu, prin cântece și mesaje inspirate de Duhul Sfânt.
Trupele care marcat acest eveniment prin muzica contemporană specifică generației tinere au fost: Trupa Pas, Trupa Relevant, Boboc, Trupa Decean și Echipa de la Casa Tâmplarului Cluj.
stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 590 – 8 noiembrie 2015. ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: