Stiri

Nike refuză să pună Filipeni 4:13 pe ghetele baschetbalistului Stephen Curry

stephen-curry-to-join-under-armourGolden State Warriors, echipa baschetbalistului Stephen Curry este prima echipă din NBA ce are în palmares sezonul acesta un total de 68 de victorii din 76 posibile, fiind la un pas de a egala sau chiar a depăși recordul obținut de echipa lui Michael Jordan în 1994.  Curry a fost considerat anul trecut ca cel mai bun jucător de la NBA, iar anul acesta a stabilit recordul de a fi marcat cel mai mare număr de puncte triple în timpul unui sezon precum și de a fi egalat recordul cu cel mai mare număr de triple din cadrul unui meci.

Să-l ai pe Curry, jucătorul cel mai valoros de la actual NBA, ca reclamă pentru îmbrăcămintea sportivă a firmei tale, înseamnă a avea un avantaj important pe piață în comparație cu alte mărci. Din acest motiv firma Nike i-a oferit acestuia în sezonul trecut un contract de peste 2,5 milioane de dolari.

 

Dar înainte de a semna contractul, jucătorul născut în Akron a pus o condiție designerilor ghetelor sale: să pună pe ele (Filipeni) 4:13 și o mențiune la textul său biblic preferat „Pot totul în Hristos care mă întărește” („I can do all things through Christ who strengthens me”)
, lucru pe care Nike nu l-a văzut oportun, abandonând în cele din urmă acordul, deoarece Curry s-a menținut ferm în pretențiile lui.

Citeste mai mult > http://benidradici.com/

--

Afish---All-Cities

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: