Comunicate

COMUNICAT: Apel la rugăciune şi compasiune

Comunicat din partea Comunității Baptiste Timișoara

12115532_528805353953114_3475329246461429279_nComunitatea Baptistă Timișoara își exprimă compasiunea și durerea profundă pentru familiile afectate de tragedia din București. Apreciem, de asemenea, eforturile autorităților, începând cu Președintele României, a personalului medical și a tuturor celor implicați în salvarea celor răniți și încurajarea celor care și-au pierdut persoane dragi. Recomandăm tuturor pastorilor și credincioșilor din Bisericile noastre să-și exprime compasiunea pentru cei afectați de această tragedie, să se abțină de la orice remarci nepotrivite momentului și să se smerească înaintea lui Dumnezeu căutând fața lui Dumnezeu și chemând numele Domnului peste națiunea noastră.

Ne disociem de orice încercare a unor persoane dornice de afirmare, lipsite de decență și care nu au nici o calitate eclesială, care de dragul vizibilității fac apeluri false la decență, aruncând o pată nemeritată asupra pastorilor și bisericilor noastre, care nu s-au folosit nici o clipă de această tragedie pentru a-și face publicitate, așa cum în mod eronat au fost acuzați.

 

Noi știm că evenimentul acesta dramatic este o lecție și un semnal de alarmă pentru națiunea noastră, dar considerăm că cel mai bun lucru care îl putem face acum este să ne exprimăm compasiunea pentru cei loviți, să demonstrăm practic dragostea lui Cristos din inimile noastre și să ne rugăm pentru cei afectați direct, dar și pentru națiunea noastră greu încercată.

--

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Comunitatea Baptistă Timișoara

Pastor Samy Tuțac, președinte

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: