COMUNICAT – Biserica „Rugul Aprins” Toflea despre Vladimir Pustan

COMUNICAT: Biserica Penticostală “Rugul Aprins” Toflea

Având în vedere situaţia creată prin mediatizarea negativă la adresa pastorului Vladimir Pustan, Biserica “Rugul Aprins” Toflea, împreună cu cele 10 filiale ale sale din ţară şi străinătate, ne manifestăm indignarea faţă de acuzaţiile nefondate şi calomniatoare promovate în cercurile evanghelice din România.

Totodată, Biserica Rugul Aprins este alături de pastorul Vladimir Pustan şi Fundaţia Cireşarii, şi cere forurilor de resort competente să-şi comunice poziţia oficială cât mai urgent, pentru a aplana degringolada generată de zvonişti.
Dumnezeu să ne călăuzească pe toţi şi slava Sa să fie ridicată din orice lucru pe care îl săvârşim!
Vasile Căpitanu, prezbiter
Ion Dumitru, prezbiter
Respect! pentru Vladimir Pustan – Daca apreciezi ce face Vladimir Pustan da like
COVER

Comments

 1. NU STIU DE CE TREBUIE NOI OAMENII SA-I LUAM APARAREA FRATELUI VLADIMIR PUSTAN DACA ESTE OMUL LUI DUMNEZEU,DUMNEZEU VA LUPTA PENTRU EL.

 2. cristea mihai says:

  Domnul sa se îndure de cei care aduc la adresa fratelui Vladimir Pustan cuvinte lipsite de adevar . Acest frate traieste pentru Cristos facand voia Lui . Îl foloseste Dumnezeu ca sa aduca Cuvant curat si sai iînvete pe oameni cum sa ttraiascasau cum sa aplice la viata lor voia Lui Dumnezeu . La folosit Domnul în viata mea ca sa înteleg cum trebuie sa traiesc facand voia Lui ascultand de glasul Lui. Am un repect deosebit pentru acest frate pentru ca traieste în curatie de inima si sunt putini în lumea asta care au pus totul în mana lui Dumnezeu . Personal sant împottiva acestor acuzatii care nu au de a face cu viata fratelui Vladimir Pustan Ma rog ca Domnul Domnezeul lui Israel sa îi faca dreptate . Fr Pustan Domnul sa te binecuvanteze pe tine si casa ta cu toate binecuvantarile cerului Amin

 3. simona balanescu says:

  va iubim f mult,pastore cu iubireaLui Dumnezeu va iubim.Sunteti o atractie spiritual.Dumnezeu fie slavit!Pace tuturor pamantenilor!

 4. simona balanescu says:

  Dumnezeu este cu sluitorii Lui! Nu va pierdeti prea mult timp cu toate diversiunile Celui Rau.Continuati,ca si cand nimic nu s ar fi intamplat.Din ac Dl isi va scoate un prilej de lauda!Va face si mai cunoscuta lucrarea Sa!

 5. Andi says:

  Ii rog pe fratii de la Toflea sa caute pe Google ” iertare Pustan si este postarea pe care pastorul pustan a postat-o si data viitoare sa nu mai faca afirmatii gratuite pana nu se edifica asta arata ca domnul ioan pop are dreptate in ceea ce a afirmat asta reiese din marturisirea pastorului Pustan .Domnul sa aibe mila de el

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Banner http://oazaelim./ Banner info crestint Banner filadelfia Banner wallpaper4god.wordpress.com Banner http://oazaelim./ Banner CrestemImpreuna.com Banner http://oazaelim./ Banner crestiensciprian Banner http://oazaelim./ Banner alaturi./ Banner http://oazaelim./ Banner EMY/ Top Crestin Banner TOP Blogosfera Evanghelică Banner contact

Multumesc

 • 22,047,045 vizite
www.crestintotal.ro 2008 - 2014. Crestin Total Site administrat de Iacob Emanuel. Designer: Cristian Todean
%d blogeri au apreciat asta: