EDITORIALE

Sfârșitul lumii, asteroizi, comete și NASA

asteroid1Recent, cineva mă întreba cu mare îngrijorare, dacă vine sfârșitul lumii în Septembrie cum anunță NASA. Am rămas surprins pentru că nu știam de data asta nimic, mai apoi am auzit că NASA si serviciile militare americane ar fi în alertă maximă, din cauza unui asteroid sau comete care trece ”razant” pe lângă Pământ și alte și alte știri bombastice. Azi, am văzut ”șeruite” la greu, link-uri cu acest ”eveniment” în paginile creștinilor și deja m-a atins suficient de tare ca să scriu câteva rânduri.

Dragii mei, nu vreau să fiu nici dur, nici să mă dau mai sfânt ca voi, că nu sunt, nici să mă dau mai cunoscător, că nu sunt, dar vă rog mult să nu mai fiți așa de sperioși și nici așa de superstițioși, și nici așa de ușor de înduplecat. Da, e posibil să fie sfârșitul lumii în Septembrie, dar tot așa de posibil este să fie în august sau în decembrie sau anul viitor sau peste 100 de ani. Mă doare că dăm crezare mai mare paginilor web obscure, decât Bibliei, care spune că ziua aceea nu e cunoscută nimănui. Credem mai mult oameni, decât pe Dumnezeu. Și durerea mare este că nu credem vreo autoritate în domeniu, ci autori anonimi. Dacă ar verifica cineva pagina NASA, cum se încearcă a se da greutate scrierii respective, ar vedea că nu se zice nimic acolo.

Repet, nu spun că nu e posibil, nu spun că e total exclus, pentru că aceste informații nu sunt în mintea mea, dar nu pot da crezare unor oameni, oricine ar fi ei, mai mult decât lui Dumnezeu. Dacă ar fi fost după oameni, de când și de câte ori au prognozat sfârșitul lumii, se termina deja și împărăția de o mie de ani.

Citeste tot articolul > http://www.filedinjurnal.ro/

Scris de Teofil Gavril

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: