EDITORIALE

ESTI UN OM DE INCREDERE?

Un sondaj publicat într-un ziar din SUA, a aratat ca majoritatea celor intervievati si-au dorit ca cea mai importanta calitate a prietenului cel mai apropiat sa fie „onestitatea”! Aceasta calitate a obtinut un scor aproape dublu fata de alte calitati precum: a fi în stare sa-si împartaseasca planurile, sau a avea un anume simt al umorului. Gânincrederediti-va cât de greu este sa ai un prieten, un copil, un parinte, un sot, sau o sotie, în care sa nu poti avea încredere. Daca as mai fi tânar si ar trebui sa aleg un partener pentru casatorie, primul lucru pe care l-as urmari la aceasta persoana ar fi integritatea. Poate el sau ea sa fie demn de încredere? Cel mai puternic argument pentru aceasta virtute, este dovedit atunci când cei doi tineri pot sa spuna nu sexului înainte de casatorie. Daca un tânar poate birui aceasta ispita, atunci el si ea pot birui oricare alta ispita care le-ar afecta viata, dovedind ca sunt oameni integri si de caracter.

     Când ne înselam parintii, prietenii, sotul sau sotia, nu numai ca-i ranim pe cei pe care-i iubim, dar Il întristam si pe Dumnezeul care ne-a creat.

Articol sris de Ciprian Barsan  – dininimapentrutine.wordpress.com

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: