A PLECAT LA DOMNULARTICOLUL ZILEI

Video: Peste 10 persoane au fost audiate in cazul uciderii pastorului

video click aici

Până la această dată, numai puţin de 10 persoane au fost audiate, procurorii fiind convinşi că pastorul Adrian Blaga îi cunoştea pe agresori, putînd fi vorba de un bărbat şi de-o femeie. Reamintim faptul că anchetatorii au verificat toate camerele de supraveghere din Satu Mare, pentru a găsi indici noi și din câte se pare o singură cameră a surprins imagini cu mașina pastorului. Mașina s-ar fi oprit la câțiva metri de camera de supraveghere pentru a cumpăra ceva de la un magazin, iar patroana unui magazin a spus anchetatorilor că pastorul era însoțit de doi indivizi.Se pare că apar și alte indicii despre asasinarea pastorului din Bistrița.

Martorii audiați din Satu Mare, care au văzut mașina pastorului şi chiar au stat de vorbă cu el susţin că acesta era însoţit de doi bărbaţi şi o femeie, anchetatorii dând de înţeles că autorii crimelor ar fi doi la număr, ambii de sex masculin. O vânzătoare de la un magazin din Satu Mare le-a povestit poliţiştilor că şi-l aminteşte pe pastor, care s-ar fi oprit chiar în ziua crimei acolo, pentru a cumpăra un suc şi un corn cu ciocolată băiatului său. Acesta ar fi fost însoţit de doi bărbaţi, care au achiziţionat şi ei băuturi alcoolice, şi de o femeie, care i-a aşteptat afară. Potrivit vânzătoarei, pastorul Adrian Blaga părea foarte abătut şi îngrijorat, iar când femeia a vrut să-i dea restul, acesta ar l-ar fi refuzat, spunând: „Banii nu aduc fericirea”.

totul1totul1

Pe Crestin Total – www.crestintotal.ro au aparut mai multe articole despre pastorul bistriţean ucis cu sânge rece, împreună cu fiul său. CLICK AICI

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura