ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Dragostea Ta imi da curaj sa alerg catre tinta neincetat!

Initial am vrut sa scriu despre altceva, dar Domnul mi-a schimbat parerea.  Zilele acestea am fost un pic dezamagita de multi factori si eram intr-o stare ciudata,  zic ciudata pentru ca eram si fericita si trista. Duminica am fost plecata cu corul bisericii si m-am simtit atat de bine sa ii pot da slava Lui si sa ma bucur de ce face pentru mine.  Mai apoi luni, fiind la un liceu crestin am avut capela si momentul de inchinare mi-a placut foarte mult. Una dintre cantari care mi-a placut enorm si mi-a atras atenti, zicea astfel: ,, Dragostea Ta imi da curaj sa alerg catre tinta neincetat, doar Tu esti fericirea mea, eu cant plin de bucurie in fata Ta.” Gandul meu era deja dus undeva unde nimeni nu ma putea lua si ma gandeam la faptul ca este exact asa, de fiecare data cand am simtit ca numai pot si ca sunt la capatul puterilor dragostea lui Dumnezeu de Tata mi-a dat de fiecare data curajul de care aveam nevoie si de care am nevoie zilnic.  Curajul pe care mi-l da este unul care ma ajuta sa trec peste orice,  sa merg spre tinta zi de zi si sa ma bucur si sa zic ca El e fericirea mea.

Asadar, prietene drag ce citesti aceste randuri ce zici…nu vrei ca acest Tata minunat sa iti dea si tie curajul sa alergi catre tinta neincetat? Nu vrei sa spui si tu ca El e fericirea ta? Alege-l ca Tata pe El, nu ezita, pune-l la incercare si vei ramane surprins/a , eu l-am pus si am ramas surprinsa intr-un mod placut si de atunci dragostea lui Dumnezeu imi da curaj sa alerg catre tinta neincetat.

Trimite si altora linkul acestui  articol:

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

Crestin Total recomanda :

www.portileraiului.roKerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.nouasperanta.ro www.faclia.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.sufletsilumina.ro

Related Articles

3 Comments

  1. Amin amin scumpa mea surioara!!!

    Asa este…DRAGOSTEA LUI NE DA CURAJUL DE A MERGE MAI DEPARTE!!! Dragostea Lui nu s-a oprit, nici chiar atunci cand piroanele I-au strapuns palmele!! Nici atunci cand coroana grea de spini facea sa-i sangereze toata fata!! Dragostea Lui nu s-a stins nici atunci cand sulita in coasta L-a strapuns!! DRAGOSTEA LUI A BIRUIT LOCUINTA MORTII….DRAGOSTEA LUI NE POARTA SI AZI IN CAR DE BIRUINTA VESNICA!!!

    Dragostea Lui e tot ce avem mai scump in Univers!!! Dragostea Lui ne-a dat mantuirea, salvarea si ne-a facut copiii Lui cu adevarat!!!

    DOAR DRAGOSTEA LUI NE TINE IN VIATA ZI DE ZI!!! DRAGOSTEA AGAPE, DRAGOSTEA DIVINA…DRAGOSTEA CARE A DAT TOTUL PENTRU CA NOI SA FIM FERICITI!!!!

    Te pup scumpa mea Claudia!!! Fii tare in EL si in Dragostea Lui!!!!!

  2. Dezamagiri,rautati,teama,disperarte,stari care ne sunt induse in inima noastra cu scopul de a ne indeparta de Dumnezeu.Alegerea este de partea noastra,fie sa ne razbunam pe Tatal Ceresc pt toate starile noastre ,fie sa alergam cu mai mare rivna spre El stiind ca totul este trecator.Dumnezeu este singura fericire.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: