Comunicate

Ciresarii: ÎMI PASĂ DE TINE

ÎMI PASĂ DE TINEAșa cum ne-ați obișnuit, îndrăznim să visăm mare și mult. Dumnezeu a plantat în noi un proiect: ÎMI PASĂ DE TINE. Acest proiect am dori să se întindă pe parcursul întregului an 2013.

Cum a început acest proiect?

Am început bazați pe Cuvântul lui Dumnezeu care spune în Romani 10:17: ”Credința vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvântul lui Hristos”.

Ce ne-am propus?

Ca 100.000 de oameni să audă Cuvântul lui Dumnezeu. Iar acești oameni sunt cei din familia ta, prietenii și colegii tăi.

Pentru că lui Dumnezeu i-a păsat de tine trebuie să-ți pese și ție de ei. Ne-am propus să multiplicăm un CD în 100.000 de exemplare. El va conține două cântări compuse de Cristian Muraru și o predică a pastorului Vladimir Pustan.

100.000 de CD-uri le vom oferi celor care nu au auzit vestit Cuvântul lui Dumnezeu, pentru că numai auzind Cuvântul pot fi mântuiți.

Unde suntem în acest moment?

Avem primele 10.000 de CD-uri, 1.000 de lei, o echipă de voluntari care lucrează la multiplicarea CD-urilor și credința că Dumnezeu ce a început va duce la bun sfârșit.

Cum poți să fii în mod practic parte a proiectului nostru?

Avem nevoie de 11.250 de oameni care să dăruiască, fiecare, câte 10 lei (2,31 euro sau 3,08 USD), adică 112.500 de lei (26.126 de euro sau 34.635 USD).

Costul final unui CD este de 1.13 lei (0.26 eurocenți, 0,35 USD).

 

1. Poți trimite bani în conturile Fundației Paypal sau transfer rapid de bani -MoneyGram/Western Union pe numele Mihaela Medelean (Str. Cloșca, nr. 21, jud. Bihor, loc. Beiuș) cu specificația ”Îmi pasă de tine” iar noi vom folosi acești bani:  în achiziționarea CD-urilor, a unei imprimante profesionale marcaPrimera Technology – Disc Publisher DP 4100, a tușului și a cartușelor aferente acestui model de imprimantă, contravaloarea cheltuielilor de transport a coletelor interne și externe către toți cei care vor comanda CD-urile în scopul distribuirii lor.

2. Poți cumpăra CD-uri pe care să le trimiți la noi (str. Livezii, nr. 1A, loc. Beiuș, jud. Bihor, cod 415200) iar noi le vom multiplica.

Atenție! CD-urile acceptate sunt: CD Printabil Full Maxell și CD Printabil Full Traxdata.

3. Intră pe site-ul nostru, www.imipasadetine.ro, completează formularul de înscriere și comandă GRATUIT CD-uri pe care să le oferi celor din familia ta, prietenilor și colegilor tăi.

Atenție! Este foarte important să nu distribui CD-ul decât persoanelor pe care le cunoști și să te asiguri 100% că l-au ascultat.

Ajută-ne la distribuirea responsabilă a acestui CD, și fii parte a acestei lucrări împreună cu noi!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: