ComunicateStiri

Comunicat de Presă: Susțin retragerea din școală a manualelor referitoare la egalitatea de gen!

Comunicat de Presă

București, 4 Noiembrie 2022

Partidul Alianța Renașterea Națională împreună cu Alianța Familiilor din România, susțin ȋn continuare retragerea din școală a manualelor referitoare la egalitatea de gen!

Considerăm că Ministerul Educației promovează anti-educația prin manuale care formează generațiile viitoare printr-un relativism de gen dăunător din punct de vedere psihic, afectiv și cultural!

„Partidul ARN susține și va susține mereu familia tradițională care să crească și să educe copiii și tinerii ȋn spiritul moralei creștine, singura care face posibilă dezvoltarea armonioasă a individului prin dragoste, respect, valori, tradiție, libertate de expresie, autocontrol, exprimare elevată și frumos”, a afirmat Mirtis Dumitru, membră în Biroul Executiv ARN.

Manualele de egalitate de gen utilizează des un vocabular neadecvat procesului de ȋnvățare, la nivel gimnazial mai ales, ȋn ceea ce privește sexualitatea și prezintă ca perimată sau condamnabilă orice manifestare de trăire spiritual-religioasă.

Fără să vrem a limita libertatea nimănui, nu dorim să fie ȋndoctrinați copiii noștri cu non-valori care nu ne aparțin, despre care considerăm cu fermitate că dăunează unei societăți armonioase din toate punctele de vedere!

Dragi români, dragi părinți, vă rugăm să nu fiți indiferenți față de drepturile voastre parentale!

„Apreciem, a adăugat dna Dumitru, mobilizarea grupurilor pro-familie din România pentru contracararea eforturilor Ministerului Educației de confiscare a copiilor noștri. Ne opunem manualului pentru Egalitatea de Gen și chemăm toți oamenii de bună credință din România să facă la fel”.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să apelați la telefon 0724 132 222.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact

https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: