ULTIMELE STIRI

Cum ar arăta lumea făra Dragoste?

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Apetitul de viată intră intr-o cădere direct proportională cu dezolarea produsă de săracie şi mizerie. Cineva spunea că acolo unde este lipsă de pâine si câinii se mănâncă intre ei. La noi in ţară câinii au flămânzit atât de tare încât nu mai au nici un pic de putere cu ce să lupte şi nici un ideal. Starea aceasta ne aduce aminte de întunecimea evului mediu, în care oamenilor nu le mai ardea să se spele decât odată pe an. Intr-un astfel de context unii consideră că e mai bine să-şi pună ştreangul, alţii se mulţumesc să -şi mănânce din nas, altii cad in indiferenţă şi dau in boala ploapelor grele sau a motanilor pensionari, care in loc de "rugati-vă neîncetat" au înţeles "toarceţi neîncetat". Cum am putea să avem servicii religioase inflăcărate fără dragoste? Când în loc de creştini care să sfinţească locul din această ţara cu look de combinat chimic tăiat si dus la fier vechi, torc în adunare ca motorul 1,9 TDI. La conferinţa pastorală de la Sovata n-am mai putut să mă rog, ci doar să mă zidesc admirând rugăciunea unui frate pastor sau prezbiter de lânga mine. Si-a inceput rugăciunea


rugându-se pentru fiul cel mare spunând: „mă rog pentru cel mare, Doamne, e rodul dragostei dintre mine si soţia…”, iar pentru ceilalti copii; înca vreo opt s-a rugat rostindu-le numele în triade ca la „roada Duhului” din Galateni 5. Până si copiii trebuie sa fie un rod al dragostei. Nici la animalele nu gasesti sex fără iubire si responsabilităţi, numai la om.

Bine a zis cineva că inima lui Dumnezeu nu are decat intrări fără iesiri. Inima omului are intrări şi ieşiri secrete ca cetătile de apărare pe vremea lui Maria Tereza. Spărturi pe unde se scurge cea ce se cheama combustibilul vieţii: dragostea. Mă opresc ştiind ca înainte de a citi măsurăm cu schioapa textul, iar dacă e mai lung ne multumim spunându-ne: „o să citesc asta când o să am mai mult timp”. Am avut o criză de inimă alaltăieri noapte, iar decepţia îmi bătea la poarta minţii văzându-mă singur la 400 km distanţă de casă.

Imi părea rău că dacă ar fi să plec nu am arătat lumii cât de mult o iubesc. Ţara mea cu cerşetori la semafoare, cu amenzi la 65 km/h în localitate, cu potenţial cu multe feţe şi politicieni cu nici o faţă. Cu crestini ce aleargă după predicatori si interpreţi creştini, cu predicatori si catăreti crestini deranjaţi că nu-s la fel de populari…Mulţumesc lui Dumnezeu că mi te-a dat şi mie Românie, dacă nu mi te dădea cu toate aceste neajunsuri nu erai in intregime şi a mea: te iubesc!

Scris de Nelu Popelea pentru CrestinTotal.ro

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27488 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Cum ar arăta lumea făra Dragoste?

  1. E super tare articolul si cuprinde tot adevarul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: