ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Din dragoste sau interes?

Tinerii din ziua de astazi nu se mai casatoresc din dragoste. Fetele cand incep o relatie de prietenie, mai intai se intereseaza de situatia materiala a posibilului partener. Primii pasi constau in a afla cat mai multe informatii despre averea pe care o detine baiatul iar daca situatia sa materiala le garanteaza un viitor fara griji, ele trec la urmatorii pasi. Daca are masina si un post bun de munca atunci e tinta perfecta. Degeaba le ceri pe fete in casatorie si le vorbesti despre dragoste daca tu esti un coate goale. Ele viseaza la o viata fara lipsuri, iar daca poti sa le oferi asta, cu siguranta vei primi drept raspuns un mare si hotarat “DA, VREAU!”. In cazul baietilor situatia este diferita. Daca nu esti destul de frumoasa, nu ai un corp de fotomodel si nu stai la jocurile lor, atunci esti o fraiera la care nimeni nu se va uita vreodata. Pentru ei nu conteaza cat de desteapta esti sau ce suflet curat ai, important e sa li te daruiesti cu usurinta. Curatia pare a fi o rusine in ziua de azi printre tineri! Multe fete sunt atat de ingenue incat cad cu usurinta in plasa baietilor. Cateva cuvinte dulci, o imbratisare si cateva juraminte false sunt indeajuns pentru a o face pe fata sa ti se daruiasca trup si suflet.

Suferinta cea mai mare, sunt lacrimile si inimile frante lasate in urma. Nici vorba ca vinovatii sa’si regrete faptele. In cel mai rau caz, victimele ajung sa se schimbe, sa se razbune pe cei care nu au nicio vina.

Tinerilor, nu va lasati inselati de falsele aparente. Lucrurile materiale si atractia fizica nu va vor aduce niciodata bucurie in viata. Cautati o persoana care sa va iubeasca sincer, care sa va ofere dragoste adevarata, ocrotire si sinceritate. La randul vostru faceti si voi la fel, fiti sinceri, iubiti cu adevarat, oferiti incredere si Dumnezeu isi va revarsa binecuvantarile asupra familiei pe care o veti forma cu viitoarea sau viitorul partener. Nu uitati dar sa va rugati!

Sursa: soaptainimii.wordpress.com

 

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism


ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: