EDITORIALE

Ai ajuns la capatul puterilor?

Spiritul descurajării este cea mai puternică armă a lui Satana împotriva aleșilor lui Dumnezeu. Cel mai adesea, el îl folosește pentru a ne convinge că am atras mânia lui Dumnezeu asupra noastră prin faptul că nu ne potrivim standardelor Sale sfinte. Dar apostolul Pavel ne îndeamnă să nu cădem pradă lațului diavolului: ”ca să nu lăsăm pe Satana să aibă un câştig de la noi, căci nu suntem în neştiinţă despre planurile lui” (2 Corinteni 2:11).

Pavel spunea de fapt: ”Trebuie să vedeți descurajarea ca ceea ce este cu adevărat – o armă demonică – o săgeată pe care Satana o aruncă pentru a vă face să vă îndoiți de voi înșivă. El știe că nu poate să vă ispitească să vă întoarceți înapoi, așa că vă înmoaie inimile cu tot felul de minciuni pentru a vă face să credeți că nu veți fi niciodată suficient de buni pentru a-L sluji lui Hristos.”

Duhul regelui David era mâhnit din cauza slăbiciunii, rușinii și a sentimentului de neliniște. Se simțea uscat și gol, fără nici o direcție: ”Inima îmi bate cu tărie, puterea mă părăseşte şi lumina ochilor mei nu mai este cu mine” (Psalmul 38:10). Parafrazând, David spunea: ”Viziunea și revelația Domnului m-au părăsit și nu mai pot ajunge la Dumnezeu așa cum obișnuiam să o fac odată.”

Eu, personal, știu cum s-a simțit David. Am primit multe binecuvântări minunate prin slujirea mea, dar de multe ori, în zile de mare importanță, eram copleșit de descurajare. Suntem ținte ale puterilor iadului în momentele celei mai mari victorii spirituale.

Există multe biografii ale bărbaților și femeilor devotate pe care Domnul le-a folosit cu putere, și fiecare dintre ei, la un moment dat, s-a luptat cu descurajarea îngrozitoare. De exemplu, marele predicator britanic C. H. Spurgeon a condus mulțimi la Hristos prin predicile sale puternice, dar a suferit mari dureri datorate descurajării.

Primul lucru pe care îl face Duhul Sfânt în acele vremuri este de a aduce în memoria ta toate promisiunile prețioase ale lui Isus. El va inunda sufletul tău cu aceste promisiuni, iar duhul tău se va înviora. Lucrarea Duhului Sfânt este de a anula minciunile dușmanului și de a ne da încurajări de sus! Fiți siguri că toți cei ce-L așteaptă pe Domnul vor primi promisiunile Sale glorioase!

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/9153-devotional-ai-ajuns-la-capatul-puterilor#ixzz5MR0xMJBB
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: