InterviuriInterviuri cu: ArtistiInterviuri' SCRISE

INTERVIU: Teo Palincas

Crestintotal.ro: Cand si cum ti-a venit ideea sa participi la X Factor? Cu ce scop ai mers la acest concurs?

Teo Palincas: Am simtit sa merg la X Factor din partea lui Dumnezeu si asa am facut, nu am inteles de ce abia in bootcamp . Acolo am inceput sa vorbesc cu colegii mei despre Dumnezeu si am vazut cum Dumnezeu ii facea sensibili.. unii chiar mi-au promis ca o sa inceapa o relatie de rugaciune cu Dumnezeu chiar daca nu s-au mai gandit la asta de mici , cineva mi-a promis ca o sa citeasca cartea pe care am recomandat-o „cu Dumnezeu in subterana” de R. Wurmbrandt o colega care nu vreau sa-i dau nume (deoarece stiu ca va ajunge in ultimii 3) mi-a spus ca mi-a ascultat melodia ORFANI DE DUMNEZEU si a vrut tare mult sa ma intalneasca si sa-mi ceara sa-i compun o cantare la fel pe cand va ajunge artista consacrata.

Crestintotal.ro: De ce ai ales melodia “Human”, de la Killers si nu ai ales o meledie crestina?

Teo Palincas: Melodia HUMAN este compusa de Brandon Flowers un crestin. Citind o carte crestina a scris aceasta piesa minunata si cu un mesaj cat se poate de crestin. Nu am mers la X Factor cu o piesa conservatoare din biserici ca nu mi-a fost permis, ci doar o piesa cunoscuta la nivel international am putut alege. Mie mi-a placut de cand am auzit-o la radio si completeaza faptul ca inainte sa fim crestini trebuie sa fim OAMENI la fel cum ne indeamna si Biblia. In Biserica unde slujesc de fiecare data indemn oamenii inclusiv pe mine sa fim atenti la responabilitatea de a fi OM si mai apoi CRESTIN! Celor ce nu ma sustin le transmit sa mai asculte inca odata piesa care am interpretat-o…. si sa se intrebe in liniste ce sunt… HUMAN or DANCER?

Crestintotal.ro: Ce melodii pregatesti pentru etapa urmatoare? Te-ai gandit care va fi piesa?

Teo Palincas: Concursul este deja inregistrat. X Factor dau imagini montate ulterior. Am fost in tabara de pregatire si mi-au promis ca acolo ma lasa sa cant aproape ce vreau, dar nu am mers mai departe deoarece am picat la coregrafie de care nu stiam ca exista. Trebuia sa dansez la X Factor asa ca am ramas dezamagit de faptul ca aceasta proba era eliminatoare. Aveam in cap mai multe melodii dar nu am ajuns sa le cant.

Teo Palincas: AM PLECAT FERICIT DE ACOLO SI AM INVATAT CEVA DIN EXPERIENTA ASTA ASA CA VREAU SA TRANSMIT TUTUROR ACEST LUCRU: „DUMNEZEU NE INVATA CA NU TREBUIE SA FIM CEI MAI BUNI CI TREBUIE SA FIM CEI ALESI. EU NU VREAU SA SPUN CA SUNT CEL ALES DAR STIU CA NU SUNT CEL MAI BUN.” cu drag Teo Palincas
Multumim Teo. Interviu by Emanuel Iacob, Crestintotal.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

6 Comments

  1. Am fost in public intr-una din zilele de preselectie de la Cluj si am ramas stupefiat cat de multi crestini evanghelici au participat la concurs. Desigur, o mare parte dintre ei au plecat la Bucuresti dar, din cei pe care ii cunosc, toti s-au intors acasa dezamagiti, cu gustul unei experiente amare. Din cate imi dau seama (poate gresesc) o categorie anume de artisti crestini, consacrati sau in devenire, isi gasesc cu greu un loc potrivit pentru a se exprima artistic, conform darului primit, in cadrul oferit de Biserica, si atunci, firesc, vor cauta alte locuri si modalitati de exprimare. Artistii trebuie sa zboare. Ei apartin unei lumi fara granite. Teo, stiu ca Domnul a pus un talent urias in tine! Ma rog si sper ca tot El va crea pentru tine cadrul perfect ca acest dar sa fie valorificat la maxim, spre folosul nostru, al tuturor! Numai bine!
    -chris-

  2. Asa este Chris nimeni nu contesta ce spui tu…insa ai uitat ca exista si niste cauze, iar principala cazua a neoprotestantilor in care Dumnezeu a investit un talent „urias” si care participa la astfel de concursuri, e si faptul ca ei fiind constienti de talentul lor participa la aceste concursuri din dorinta de a obtine permiul cel mare care consta intr-o suma de bani, consacrare si contracte cu diferite case de discuri. Suntem duplicitari daca ascundem realitatea. Crestinii pe care tu ii cunosti au participat la concursul X Factor fiindca si-au dorit mai mult pe plan financiar si profesional nu din „mandrie” sau dorinta de inaltare. Eu il cunosc foarte bine pe Teo fiindca, e fratele meu si planul sau de administrare a baniilor era construirea unui „centru de indrumare crestina” in Buzias localitatea natala si isi dorea ca in cazul in care va izbutii sa castige sa-si lanseze dupa aceea un album crestin, dedicat binecuvantarii lui Dumnezeu. „Şi Eu vă zic: «Faceţi-vă prieteni cu ajutorul bogăţiilor nedrepte, pentru ca atunci când veţi termina cu toate, să fiţi primiţi în corturile veşnice».” Luca 16:9.
    Trebuie tras un semnal de alarma!! Daca tot mai numerosi confrati participa la aceste concursuri nu exista nici o solutie? Exista o solutie!! In Romania exista cateva televiziuni crestine. Cultele neoprotestante din Romania colecteaza sume impresionante de la adeptii raspanditi in toata tara. Pentru proiecte culturale exista fonduri europene care pot fi accesate. Mai bine predicam de ce Dumnezeu interzice participarea copiilor Sai la aceste „ospete Babiloniei” si totul se soldeaza cu 0 rezultate sau mai bine organizam si noi un concurs de muzica crestina televizat cu un premiu de minimum 150000$ la care copii Domnului sa poata participa. Desigur fara interese, organizat de oameni impartiali, tematori de Dumnezeu, onesti si veritabili. Daca e televizat orice casa de discuri din lume va putea reamarca o voce deosebita pe care sa o promoveze fiindca si muzica gospel si religioasa este o piata profitabila!

  3. Dumnezeule Mare cata ipocrizie ! Aproape ca m-a facut sa vomit „fratele Palincasi” cat de fals si mincinos poate fii !
    NU POTI SLUJI LA DOI STAPANI!

  4. Daca prin participarea la un concurs laic intelegi slujirea la doi stapani (adica lui Dumnezeu si lui Satan) inseamna ca si o scoala laica, sau un serviciu laic inseamna acelasi lucru. Daca ne-am lua dupa ce ai spus tu Simo ar insemna sa satm izolati in case . Decat sa judeci mai bine roagate pentru intelepciune .

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: